reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam tak lutinus100 3x1 , duphaston 10 3x1 i besins 3x1 i to wszystko. Necia to co najlepiej zwiekszyc?
To czego masz najwięcej albo co Ci najwygodniej😊, nie ma znaczenia,progesteron to progesteron. I Pamiętaj, że duphaston nie wychodzi w krwi, więc poziom możesz mieć trochę wyższy niż w wynikach. Ile masz? Kiedy transfer? Jezu jak ja bym chciała żeby się udało, wbrew temu wszystkiemu co Cię spotkalo ostatnio i tym wszystkim przeciwnościom!!! ✊✊✊

Bułecccki

Załączniki

• 20200525_194209.jpg
    20200525_194209.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 44
To czego masz najwięcej albo co Ci najwygodniej😊, nie ma znaczenia,progesteron to progesteron. I Pamiętaj, że duphaston nie wychodzi w krwi, więc poziom możesz mieć trochę wyższy niż w wynikach. Ile masz? Kiedy transfer? Jezu jak ja bym chciała żeby się udało, wbrew temu wszystkiemu co Cię spotkalo ostatnio i tym wszystkim przeciwnościom!!! ✊✊✊
Najwiecej mam luteiny ale lekarz mi tym razem przepisał lutinos. Czy to ma jakieś znaczenie?
Kochana ostatnio mialam niski przy transferze 8 a po 10 dniach 14. Ale mialam wszystki 2 razy dziennie a teraz mam 3. Kochana transfer w poniedziałek 😉

Z tym czyszczeniem miałam na myśli dwie maciczne ciążę, takie już też miewałam he he

Przepraszam że nadal wam tu zasmucam forum, ale nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać, zapytać, zresztą nikt i tak nie potrafiłby mnie zrozumieć jakby sam tego nie przeszedł.
Jeśli o mnie chodzi, naprawdę możesz pisać ile chcesz. Ja Cię bardzo dobrze rozumiem... Też nie mam z kim pogadać, nawet na własnego męża nie mogę liczyć.

Ale news😂 w warszawskim zoo w tym roku mają baby boom. Urodziło się 251 zwierząt z 50 gatunków. No dziewczyny włączamy pozytywne myślenie i bierzemy przykład 😁 uda się 👍 musi się udać 🎈

Trzeba będzie odwiedzić i pogłaskać zwierzaczka - może przejdzie :D

Cześć dziewczyny, lada chwila zaczynam stymulacje do in vitro. Nie wiem co i jak 😁 na razie lekarz zapisał mi gonal od 2 dc natomiast nie powiedział czy mam to brać rano czy wieczorem. Nie mam możliwości kontaktu do piątku A lek prawdopodobnie zacznę brać jutro. Czy któraś z Was miała ten lek i może podpowiedzieć jak to brała? Ewentualnie jakieś skutki uboczne? Jak się po nim czułyście?

Powodzonka!

Jeśli o mnie chodzi, naprawdę możesz pisać ile chcesz. Ja Cię bardzo dobrze rozumiem... Też nie mam z kim pogadać, nawet na własnego męża nie mogę liczyć.
Bardzo dobrze Was rozumiem. Ja mojego M też nie chcę ze bardzo tymi skutkami obarczać i nie gadamy o naszych porażkach ze dużo. A ja duszę wszystko w sobie.... dlatego fajnie że mogę być tutaj bo od tłumienia emocji w sobie chyba zwariuje 😪

reklama
Do góry