bazylia128
Fanka BB :)
powtarzasz się - to chyba już skutek uboczny progesteronuNo to faktycznie boli strata takich pieniędzy . Jak zawsze kłopoty przychodzą nie w porę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powtarzasz się - to chyba już skutek uboczny progesteronuNo to faktycznie boli strata takich pieniędzy . Jak zawsze kłopoty przychodzą nie w porę
A weeeez, często są takie głupoty aż wstyd. No ale tak czasem dziwnie próbujemy odreagować . Pisanie o głupotach mi osobiście bardzo pomaga . Udsielaj się częściej . Pisz co tam dziś na śniadanko zjadłaś czy jak ci się spałoPowiem wam dziewczyny, że strasznie fajnie was czytać. Pomijając właściwy temat wątku (szczęśliwe i tragiczne historie, oczekiwania na transfery), to można poczytać na każdy temat. Fajnie jest być na forum o in vitro, ale jeszcze fajniej poczytać o tym, że jednak staracie się żyć normalnie pomimo tego, że to takie trudne..
Fajne jesteście [emoji3590]
Moje zycie jest podporzadkowane staraniom i gdyby nie to ze mozna tu i pierdolach popisac to bym zwariowalaPowiem wam dziewczyny, że strasznie fajnie was czytać. Pomijając właściwy temat wątku (szczęśliwe i tragiczne historie, oczekiwania na transfery), to można poczytać na każdy temat. Fajnie jest być na forum o in vitro, ale jeszcze fajniej poczytać o tym, że jednak staracie się żyć normalnie pomimo tego, że to takie trudne..
Fajne jesteście [emoji3590]
Wg zaleceń lekarza powinnam brać przed transferem luteinę dowcipną 100mg 3x2, a po transferze tak samo luteinę plus prolutex 1 amp/dzień od 3dptDziewczyny jakie mialyscie dawki progesteronu przed transferem na sztucznym cyklu?bo ja mam wrażenie ze za mało jego biore
Patrzac moje wyniki zalamuje mnie ze tak malo mi sie on wchlania
Noooo, zjadłabym taki swiezutki . Masz to urządzenie do wypieku czy w piekarnikuJa dziś upiekłam dwa chleby
A tak nie na temat chleba, to jak się czujesz i jak wytrzymujesz to czekanie?Noooo, zjadłabym taki swiezutki . Masz to urządzenie do wypieku czy w piekarniku
I zagryźć sobie cebuląNie zrobię więcej tych placów z cukini, albo coś spierniczylam, albo taka ch... pani domu ze mnie, wszystko mi się rozwala i jem takiego klucha, chociaż smaczny
Mąż nawet spróbować nie chce, a w dooope z tymi plackami, nie ma to jak ziemniaki
W piekarniku piekę. Mam już za sobą chleb suszonymi pomidorami , cebulką. A mam fajny przepis na bułeczki ☺Noooo, zjadłabym taki swiezutki . Masz to urządzenie do wypieku czy w piekarniku