reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiem wam dziewczyny, że strasznie fajnie was czytać. Pomijając właściwy temat wątku (szczęśliwe i tragiczne historie, oczekiwania na transfery), to można poczytać na każdy temat. Fajnie jest być na forum o in vitro, ale jeszcze fajniej poczytać o tym, że jednak staracie się żyć normalnie pomimo tego, że to takie trudne..
Fajne jesteście [emoji3590]
A weeeez, często są takie głupoty aż wstyd🤦🤦🤦. No ale tak czasem dziwnie próbujemy odreagować 🙂. Pisanie o głupotach mi osobiście bardzo pomaga ❤️. Udsielaj się częściej 😘. Pisz co tam dziś na śniadanko zjadłaś czy jak ci się spało 😘

Powiem wam dziewczyny, że strasznie fajnie was czytać. Pomijając właściwy temat wątku (szczęśliwe i tragiczne historie, oczekiwania na transfery), to można poczytać na każdy temat. Fajnie jest być na forum o in vitro, ale jeszcze fajniej poczytać o tym, że jednak staracie się żyć normalnie pomimo tego, że to takie trudne..
Fajne jesteście [emoji3590]
Moje zycie jest podporzadkowane staraniom i gdyby nie to ze mozna tu i pierdolach popisac to bym zwariowala🤪

Dziewczyny jakie mialyscie dawki progesteronu przed transferem na sztucznym cyklu?bo ja mam wrażenie ze za mało jego biore😕
Patrzac moje wyniki zalamuje mnie ze tak malo mi sie on wchlania
Wg zaleceń lekarza powinnam brać przed transferem luteinę dowcipną 100mg 3x2, a po transferze tak samo luteinę plus prolutex 1 amp/dzień od 3dpt
A tak naprawdę brałam przed transferem 3x3 luteiny, a po transferze 3x4 przez pierwsze 4dni (potem wróciłam do 3x3) plus prolutex od dnia transferu po 1 amp/dzień.

reklama
Do góry