reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji23] [emoji23] [emoji23] dobrze ze chociaż ty tez robisz bledy bo taka @fredka84 zanim cos napisze to 5 razy wygooogluje i 5 razy przeczyta co napisala zanim wysle ;) Ja jestem maniaczka na ich punkcie - tylko ja ich oglądam na netflix - czasami jak wczesniej wstane przed praca to i tak ich wlaczam i tak leca w tle ;) Oczywiście ze mam swoje ulubione odcinki a ten o którym piszesz tez mi się podoabal - na koniec się wygadal przy trojaczkach ze to pheobe je urodzila ;) Ja bardzo lubie odcinek jak ross musi powiedzieć rachel ze Emilly mu zabronila z nia kontaktow - i później ona z Pheobe chcą zabrać Joea do swojej paczki - no w tym odciknku jest tyle smiesznych dla mnie momentow ze za każdym razem smieje się w glos - Łukasz tak samo ;)
Odcinek z UNAGI też świetny!

Eh chyba muszę znów zacząć oglądać. [emoji3059]

U mnie do gotowania obiadu lecą friendsy w tle

chyba malo ja w każdym razie miałam 3 x 200 - teraz mam wywalony w kosmos a dzisiaj to już 1200 wzielam ...
Ja miałam 3 DTP progesteron 16 a brałam 3x2 luteiny. Odrazu zwiększyłam 3x4 luteiny i po dwóch dniach już był próg 20 ale i tak się nie udało wiec .... myśle ze 1200 to optymalna dawka nawet necia zawsze pisała ze daje dużo więcej niż lekarz zapisuje a ona w 3 DTP miała 37 progesteron czy coś około tego. Także myśle ze jak sobie zapisałaś większa dawkę to i tak dobrze 😉

Oj kochana co do siedzenia na forum i narzekania mezow to już to prerabialasmy - spoko wkoncu się nauczy i odpuści jak mój 🤪 🤪 🤪 a @fredka84 siwy to nawet zadowolony bo przynajmniej nie ladzie się już na podzlodze i nie gapi się w sufit !!!!!
Moj to zazdrosny bo jemu czasu nie poswiecam.A jak die np.zaczynam smiac to jyz wogole sie wkurza😁

reklama
Do góry