reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj trochę dołek złapałam😭 wyskoczyła nam awaria auta i mąż wpakował w naprawę 4 tysiące co oczywiście uszczupliło nasz budżet na kolejna stymulację 😭 nie wspomnę już nawet o badaniach do histeroskopi i transferze. To już zostaniemy z połowa kasy. Mam cichutka nadzieje ze sie uda i może nie będą te pieniądze potrzebne 🥺🥺

reklama
Ja miałam 3 DTP progesteron 16 a brałam 3x2 luteiny. Odrazu zwiększyłam 3x4 luteiny i po dwóch dniach już był próg 20 ale i tak się nie udało wiec .... myśle ze 1200 to optymalna dawka nawet necia zawsze pisała ze daje dużo więcej niż lekarz zapisuje a ona w 3 DTP miała 37 progesteron czy coś około tego. Także myśle ze jak sobie zapisałaś większa dawkę to i tak dobrze 😉
spoko - tez tak chyba mysle ;)

Powiem wam dziewczyny, że strasznie fajnie was czytać. Pomijając właściwy temat wątku (szczęśliwe i tragiczne historie, oczekiwania na transfery), to można poczytać na każdy temat. Fajnie jest być na forum o in vitro, ale jeszcze fajniej poczytać o tym, że jednak staracie się żyć normalnie pomimo tego, że to takie trudne..
Fajne jesteście [emoji3590]

Ja dzisiaj trochę dołek złapałam😭 wyskoczyła nam awaria auta i mąż wpakował w naprawę 4 tysiące co oczywiście uszczupliło nasz budżet na kolejna stymulację 😭 nie wspomnę już nawet o badaniach do histeroskopi i transferze. To już zostaniemy z połowa kasy. Mam cichutka nadzieje ze sie uda i może nie będą te pieniądze potrzebne 🥺🥺
No to faktycznie boli strata takich pieniędzy 😱. Jak zawsze kłopoty przychodzą nie w porę 🤦

No to faktycznie boli strata takich pieniędzy 😱. Jak zawsze kłopoty przychodzą nie w porę 🤦

reklama
U mnie teaz leci odcinek jak Ross wyczuwa jakis pypec na tylku😁😁😁😂😂😂
Takkkk i w pewnym momencie z 20 lekarzy mu patrzy w tylek ;)ja oglądam od nowa oczywiście wiec jest ten stary odcinke jak Ross idzie do szkoły rodzenia z carol i suzen i nadepnal na lalke a później musi udawac carol - jak ma rozwarcie ;) A Chandler nie chce zwolnic ladnej asystentki ;)

Do góry