reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj trochę dołek złapałam😭 wyskoczyła nam awaria auta i mąż wpakował w naprawę 4 tysiące co oczywiście uszczupliło nasz budżet na kolejna stymulację 😭 nie wspomnę już nawet o badaniach do histeroskopi i transferze. To już zostaniemy z połowa kasy. Mam cichutka nadzieje ze sie uda i może nie będą te pieniądze potrzebne 🥺🥺

reklama
Ja miałam 3 DTP progesteron 16 a brałam 3x2 luteiny. Odrazu zwiększyłam 3x4 luteiny i po dwóch dniach już był próg 20 ale i tak się nie udało wiec .... myśle ze 1200 to optymalna dawka nawet necia zawsze pisała ze daje dużo więcej niż lekarz zapisuje a ona w 3 DTP miała 37 progesteron czy coś około tego. Także myśle ze jak sobie zapisałaś większa dawkę to i tak dobrze 😉
spoko - tez tak chyba mysle ;)

Powiem wam dziewczyny, że strasznie fajnie was czytać. Pomijając właściwy temat wątku (szczęśliwe i tragiczne historie, oczekiwania na transfery), to można poczytać na każdy temat. Fajnie jest być na forum o in vitro, ale jeszcze fajniej poczytać o tym, że jednak staracie się żyć normalnie pomimo tego, że to takie trudne..
Fajne jesteście [emoji3590]

Ja dzisiaj trochę dołek złapałam😭 wyskoczyła nam awaria auta i mąż wpakował w naprawę 4 tysiące co oczywiście uszczupliło nasz budżet na kolejna stymulację 😭 nie wspomnę już nawet o badaniach do histeroskopi i transferze. To już zostaniemy z połowa kasy. Mam cichutka nadzieje ze sie uda i może nie będą te pieniądze potrzebne 🥺🥺
No to faktycznie boli strata takich pieniędzy 😱. Jak zawsze kłopoty przychodzą nie w porę 🤦

No to faktycznie boli strata takich pieniędzy 😱. Jak zawsze kłopoty przychodzą nie w porę 🤦

reklama
U mnie teaz leci odcinek jak Ross wyczuwa jakis pypec na tylku😁😁😁😂😂😂
Takkkk i w pewnym momencie z 20 lekarzy mu patrzy w tylek ;)ja oglądam od nowa oczywiście wiec jest ten stary odcinke jak Ross idzie do szkoły rodzenia z carol i suzen i nadepnal na lalke a później musi udawac carol - jak ma rozwarcie ;) A Chandler nie chce zwolnic ladnej asystentki ;)

Do góry