Ale mi smaka narobilas, a nie ma ziemniaków smażę w końcu te placki z cukiniDobra, namowilyscie mnie, idę smażyć ziemniaki
reklama
Też do tej pory miałam Besins, ale teraz mi zmienił na ten Utrogestan. No ale ja nie wiem ile miałam wcześniej. Prolutex też pierwszy raz biorę
Ja też mam utrogestan, 3 x 1.. Mam zacząć aplikować w piątek
Mój też mnie opieprzal, ale po tylu miesiącach się przyzwyczaiłJa juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor
Już siedzę nażartaTen zapach smazonych pyr az u mnie czuc-seriokyos smazy ziemnioki
O jaa, jakby mi go położyl na plecy to bym myślała że dywan niosę
bazylia128
Fanka BB :)
Oj kochana co do siedzenia na forum i narzekania mezow to już to prerabialasmy - spoko wkoncu się nauczy i odpuści jak mój a @fredka84 siwy to nawet zadowolony bo przynajmniej nie ladzie się już na podzlodze i nie gapi się w sufit !!!!!Ja juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor
bazylia128
Wlasnie to samo prawie napisałamMój też mnie opieprzal, ale po tylu miesiącach się przyzwyczaił
No co ty. Nie nie wiem, nic nie czuję, plamienia implantacyjnego nie było.... Myślę że się w hu. j nie udało wcaleo fredzioszke broszke sama się stresuje ale ja mysle ze ona już chyba cos wie - tylko tak nas trzyma w niepewności... W każdym razie ona wie ze zycze jej tej ciąży tak jak sobie - ona jest szczegolna
Ja na serio nie robię testów, nie uważam ich po prostu
bazylia128
ale dlaczego na plecy To jak wy w ta ciaze probowaliscie zajśćO jaa, jakby mi go położyl na plecy to bym myślała że dywan niosę
reklama
A ja kocham takie plastry z cukinii i smażone jak schaboweAle mi smaka narobilas, a nie ma ziemniaków smażę w końcu te placki z cukini
Podziel się: