reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji23] [emoji23] [emoji23] dobrze ze chociaż ty tez robisz bledy bo taka @fredka84 zanim cos napisze to 5 razy wygooogluje i 5 razy przeczyta co napisala zanim wysle ;) Ja jestem maniaczka na ich punkcie - tylko ja ich oglądam na netflix - czasami jak wczesniej wstane przed praca to i tak ich wlaczam i tak leca w tle ;) Oczywiście ze mam swoje ulubione odcinki a ten o którym piszesz tez mi się podoabal - na koniec się wygadal przy trojaczkach ze to pheobe je urodzila ;) Ja bardzo lubie odcinek jak ross musi powiedzieć rachel ze Emilly mu zabronila z nia kontaktow - i później ona z Pheobe chcą zabrać Joea do swojej paczki - no w tym odciknku jest tyle smiesznych dla mnie momentow ze za każdym razem smieje się w glos - Łukasz tak samo ;)
Odcinek z UNAGI też świetny!

Eh chyba muszę znów zacząć oglądać. [emoji3059]

U mnie do gotowania obiadu lecą friendsy w tle

chyba malo ja w każdym razie miałam 3 x 200 - teraz mam wywalony w kosmos a dzisiaj to już 1200 wzielam ...
Ja miałam 3 DTP progesteron 16 a brałam 3x2 luteiny. Odrazu zwiększyłam 3x4 luteiny i po dwóch dniach już był próg 20 ale i tak się nie udało wiec .... myśle ze 1200 to optymalna dawka nawet necia zawsze pisała ze daje dużo więcej niż lekarz zapisuje a ona w 3 DTP miała 37 progesteron czy coś około tego. Także myśle ze jak sobie zapisałaś większa dawkę to i tak dobrze 😉

Oj kochana co do siedzenia na forum i narzekania mezow to już to prerabialasmy - spoko wkoncu się nauczy i odpuści jak mój 🤪 🤪 🤪 a @fredka84 siwy to nawet zadowolony bo przynajmniej nie ladzie się już na podzlodze i nie gapi się w sufit !!!!!
Moj to zazdrosny bo jemu czasu nie poswiecam.A jak die np.zaczynam smiac to jyz wogole sie wkurza😁

reklama
Do góry