tak wynik ma byc o 20, ale nie łudzę się test dziś też biały.Dziękuję za pamięć@anett96 robiłaś bete?
reklama
Korpo. 4.5 roku. Mam już dosca gdzie pracujesz? czym się zajmujesz? duzy stres czy jak?
Czarna1985
Fanka BB :)
Wiem kochana. Ale u mnie z tym tez nie lepiej. Ja mam wrażenie ze musze odpuścić . Jestem zmęczona tym czekaniem. To za dlugo trwa , nie mam juz sily. Czas pokaze co bedzie ale ja sie nie nastawiam na nic. Jest mi tak lepiejNoooo, ja tak wierzę w powodzenie że wiesz .
U Bazylii wszystko spoko, też już była na wizycie, jakoś pare dni po mnie. Bała się że spotka tam ugly, bo miały tego samego dnia wizyty .
Jak to mówiła, lekarz natchnął ją nadzieją i powiedział że na razie ma nie myśleć o dawczyni
temat znam doskonakle. 11 lat w korpo. Finał? Nerwica i poronienie pierwszej ciąży - może własnie przez stres nie wiem. Rok odpoczynku i praca w fundacji. Niebo a ziemia. Pomyśl o zmianie może?Korpo. 4.5 roku. Mam już dosc
Margoolcia
Fanka BB :)
To tak jak ja. 8 rok leci. Bliska współpraca z zarządem..... Ile to już nie przespanych nocy...Korpo. 4.5 roku. Mam już dosc
dokładnie. u mnie tak sie zaczela nerwica i doszło do tego ze zwymiotowałam podczas mycia zebów rano...ze nerw.. wtedy pomyslalam coś jest chyba ku..wa nie tak? i poszłam do lekarzaTo tak jak ja. 8 rok leci. Bliska współpraca z zarządem..... Ile to już nie przespanych nocy...
@fredka84 o czym już pomyslalas?Oki dzięki, no tak właśnie mi się wydaje że mąż wstrzykuje za szybko
Piękny kropek6 tydzień ❤❤❤❤
Który to dpt. ??6 tydzień ❤❤❤❤
reklama
CudownyNo i proszę, dziś piękna współpraca❤
Wszystko widać pieknie było, żadnego chowania się, 450g maleństwa
Wszystko na swoim miejscu, pysiak słodki
No i dzisiaj to tak "tu główka, a tu w przekroju, polozenie miednicowe, tu kość udowa, a tu nerki, a tu pecherz, a tu rączki, a widzi pani łokieć, a tu dłon i paluszki itd."
Wszystko prawidłowo, zapowiada się duży zawodnik, stopy też konkreti oby tak dalej wszystko na spokojnie
Podziel się: