reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Noooo, ja tak wierzę w powodzenie że wiesz 😂😂😂.
U Bazylii wszystko spoko, też już była na wizycie, jakoś pare dni po mnie. Bała się że spotka tam ugly, bo miały tego samego dnia wizyty 😱.
Jak to mówiła, lekarz natchnął ją nadzieją i powiedział że na razie ma nie myśleć o dawczyni ❤️
Wiem kochana. Ale u mnie z tym tez nie lepiej. Ja mam wrażenie ze musze odpuścić . Jestem zmęczona tym czekaniem. To za dlugo trwa , nie mam juz sily. Czas pokaze co bedzie ale ja sie nie nastawiam na nic. Jest mi tak lepiej😉

reklama
No i proszę, dziś piękna współpraca😊
Wszystko widać pieknie było, żadnego chowania się, 450g maleństwa 😊
Wszystko na swoim miejscu, pysiak słodki 🥰
No i dzisiaj to tak "tu główka, a tu w przekroju, polozenie miednicowe, tu kość udowa, a tu nerki, a tu pecherz, a tu rączki, a widzi pani łokieć, a tu dłon i paluszki itd." 😊😊😊
Wszystko prawidłowo, zapowiada się duży zawodnik, stopy też konkret😀i oby tak dalej wszystko na spokojnie🥰
Cudowny 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍

Do góry