reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Doris30:-) @Netiaskitchen

Cudowne widoki dziewczynki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] gratuluje Wam calym sercem. [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Oskar to juz faktycznke kawał chłopa [emoji16][emoji16][emoji16]

@maria_92 kurcze, ciężka sprawa Kochana.. A masz jakieś plamienia/krwawienia/bole w boku?

I ogromne kciuki @Hope1989 i @Caro♤♤♤♤ za bety [emoji8][emoji8]
Żadnych plamien żadnych boli.
Wczoraj mnie chwilę bolał jakby lewy jajnik, takie klucie.
Widzę w nim chyba winowajcę bo 4-6 dpt mnie pobolewalo w tamtych okolicach

My jesteśmy porządne dziewczyny i się nie alkoholizujemy w weekendy😂😜😘.
U mnie spoko, na razie humor dopisuje ale to pewnie do czasu. Za tydzień zaczynam brać leki do transferu 🙂. Czekam jeszcze na cytologię bo wychodzi na to że nie miałam robionej przez 2 lata 😱. Trochę się boję, bo to różnie bywa 🤔
Kochana na pewno wyniki będą dobre. Kurcze, juz za tydzień zaczynasz leki. Super 😁ja za dwa tygodnie ale juz zaczynam sie stresować. Ciekawe co tam u naszej @bazylia128 . Bo wy mniej wiecej w tym samym czasie będziecie mialy transfer wiec kochana lipiec jest nasz✊✊✊

My jesteśmy porządne dziewczyny i się nie alkoholizujemy w weekendy😂😜😘.
U mnie spoko, na razie humor dopisuje ale to pewnie do czasu. Za tydzień zaczynam brać leki do transferu 🙂. Czekam jeszcze na cytologię bo wychodzi na to że nie miałam robionej przez 2 lata 😱. Trochę się boję, bo to różnie bywa 🤔

Oo super że zaczynasz już za tydzień 😘😘 Jakie leki będziesz brała, wiesz już??

Kurcze, dziewczyny tak se siedzę i myślę czy to jednak normalne że ten buserelin(suprecur) muszę tak długo wstrzykiwać przed pierwszą wizytą... Zaczęłam 4.06 a wizytę mam dopiero 30.06... Praktycznie cały miesiąc tylko te wyciszanie.. Czy to normalne?? U Was jak było zanim zaczełyście stymulacje???

Hej kochana. Dobrze,że się zresetowalas ;) ja tak sobie myślę,że nie pije alkoholu tak ogólnie, czasem strzeliłam jakiegoś drinka z Martini i tyle było mojego. Ostatni raz schlalam się A właściwie dziewczyny mnie schlaly na moim panienkami, czyli 9 lat temu.. A teraz sobie czemi myślę, jak mnie ktoś wkurzy, że by mi taki resecik się przydał. No ale długo się nie zapowiada;)
Cieszę się,że tak szybko czas leci i już niedługo będziecie w Polsce.
Ja dzisiaj od rana poddenerwowana, założyłam świeżo wyprane adidasy i wdeplam w gó..wno psie na podwórku! Brat meza za dwa psy i dwie dorosłe córki i jeszcze nigdy nie widziałam,żeby sprzątaly po swoich piaskach a ja omijam te pola mi się, które brat sprząta co kilka dni... wrrr. Dzis jestem jakas poddenerwowana. Ale wieczorem mam wizytę i mam nadzieję,że widok Hani mi wszystko wynagrodzi [emoji173]
Ogólnie rosniemy, pojawiają się jakies takie typowo ciążowe dolegliwości typu zgaga, drętwienie dłoni, skurcze łydek no i kręgosłup mój krzywy się odzywa ale to wszystko nieważne. Maz moj wroci za 2 tygodnie i tak nam czas płynie na odliczaniu. Jak wróci to zabieramy się za pokoik ;)
Pogoda u nas brzydka już 3 dzień i nie bardzo chce sie cos robic..
Powodzenia na wizycie!!!❤️ Dawaj znać po koniecznie 😘😘😘

Hello kobitki. Jest tu któraś po pierwszej wizycie u docenta Pasnika?? Nie chodzi mi o jego stale pacjentki tylko takie które sa po pierwszej wizycie i mają listę badań

reklama
Hej kochana. Dobrze,że się zresetowalas ;) ja tak sobie myślę,że nie pije alkoholu tak ogólnie, czasem strzeliłam jakiegoś drinka z Martini i tyle było mojego. Ostatni raz schlalam się A właściwie dziewczyny mnie schlaly na moim panienkami, czyli 9 lat temu.. A teraz sobie czemi myślę, jak mnie ktoś wkurzy, że by mi taki resecik się przydał. No ale długo się nie zapowiada;)
Cieszę się,że tak szybko czas leci i już niedługo będziecie w Polsce.
Ja dzisiaj od rana poddenerwowana, założyłam świeżo wyprane adidasy i wdeplam w gó..wno psie na podwórku! Brat meza za dwa psy i dwie dorosłe córki i jeszcze nigdy nie widziałam,żeby sprzątaly po swoich piaskach a ja omijam te pola mi się, które brat sprząta co kilka dni... wrrr. Dzis jestem jakas poddenerwowana. Ale wieczorem mam wizytę i mam nadzieję,że widok Hani mi wszystko wynagrodzi [emoji173]
Ogólnie rosniemy, pojawiają się jakies takie typowo ciążowe dolegliwości typu zgaga, drętwienie dłoni, skurcze łydek no i kręgosłup mój krzywy się odzywa ale to wszystko nieważne. Maz moj wroci za 2 tygodnie i tak nam czas płynie na odliczaniu. Jak wróci to zabieramy się za pokoik ;)
Pogoda u nas brzydka już 3 dzień i nie bardzo chce sie cos robic..
Na pewno u Hani wszystko dobrze. Bedziecie robic pokoik malutkiej . Boziu , to chyba piekne uczucie. Moje marzenie🥰
Powiem ci szczerze ze podziwiam Cię, ze dajesz rade tak bez męża. Ja to nie daje rady jak on na noc zostaje a co dopiero 2 tygodnie.
A z tym resecikiem to mi sie zdarza raz na dwa lata. Teraz na dlugo mam wstret do alkoholu. Chyba ze kieliszek winka czerwonego to przeciez nie alkohol😂😂😂

Do góry