reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ale się wkurzyłam.
Dostałam okres, zadzwoniłam do kliniki i powinni mi dać termin na usg i badanie krwi w odstępie 7-10 dni a sobie wyobraźcie ze mi dali date dopiero za 12 dni. I jak się spytalam dlaczego dopiero za wtedy to powiedzieli mi że są bardzo busy i nie mogą przyjąć mnie wcześniej 🤦‍♀️ Mówi że mam kontynuować zastrzyki burserelin i że nie powinno to mi nie zaszkodzić ale jakoś się zmartwiłam.. Nie mają czasu.. To chyba nie brzmi dobrze, jak myślicie??☹️

reklama
Jak ja sobie pomyślę że ja 6 lat tabletki anty lykalam to mam ochotę w łeb się sama strzelić [emoji29]
Mi tabletki uratowały resztki płodności. Mam endometrioze, bralam je też 6 lat i gdyby nie to to endomeda prawdopodobnie zrobiłaby takie zniszczenia, że byłaby masakra dużo większą niż jest.
Nie rób sobie wyrzutów, żadna z nas nie wiedziała, że będzie musiała te walkę stoczyć.

No niby sie rozkręca teraz 150% dwudniowy wzrost. Widzę w tym światełko w tunelu. Ale bardzo male [emoji1751]
Problem w tym ze robisz Bete eaz co dwa raz co trzy dni,zaczynajac od poczatku i podwajajac za kazdym razem,jest troche za niska.Chociaz w sumie przyrost co 48godz ma byc o 66% nie koniecznie o 100.Nie zazdroszcze ci tych nerwow,pozostaje ci czekac co powie dok i jak to dalej bedzie przyrastac.[/QUOTE]Ech co zrobić [emoji29]

Dziewczynyw końcu są wyniki.
Dziś 6 pdt.
Beta 20.5 mli
Estriadol 1125
Prog. 97.70

Nie mogę uwierzyć, że chociażby doszło do implantacji. Pierwsza beta w zyciu na +
Ale pięknie!!! 😍😍😍I wszystko ostro w górę ❤️ja tu widzę wielki brzuch, a potem różową pupcię!!! ✊✊✊Za przyrosty!!! Ale jest zajebiście😊😊😊!!!

reklama
Do góry