reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zglupieje
11 dpt 12.8
12 dpt 16.2
14 dpt 28.8
17 dpt 111.1

Progesteron 95.2 nmol/l

Kochana trzymam za Ciebie mocno kciuki ✊ przygotuj się na dwa scenariusze, beta jest niziutka, ale rośnie. Że też nie może być z górki jak już jest pozytywny wynik ... Lekarz pewnie będzie kazał powtórzyć za kilka dni

Kochana trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji110] przygotuj się na dwa scenariusze, beta jest niziutka, ale rośnie. Że też nie może być z górki jak już jest pozytywny wynik ... Lekarz pewnie będzie kazał powtórzyć za kilka dni
Ja już od tygodnia jestem przygotowana na ten gorszy scenariusz. Jakoś nie wierzę w ten dobry

2.5 może 3 dniowy. Zamrożony jako 4 komórkowy, transferowany jako 5 komórkowy.
Czytałam o późnej implantacji? Ale o co w tym chodzi?
Jest to możliwe?
U mnie też były niskie bety ale w końcu ruszyło z kopyta. U ciebie niestety ślimaczy się już za dlugo. Na pewno nie można odstawiać leków, powtórz za 3 dni jeśli będzie nadal się ślimaczyła to nie ma sensu tego ciągnąć.

U mnie też były niskie bety ale w końcu ruszyło z kopyta. U ciebie niestety ślimaczy się już za dlugo. Na pewno nie można odstawiać leków, powtórz za 3 dni jeśli będzie nadal się ślimaczyła to nie ma sensu tego ciągnąć.
No niby sie rozkręca teraz 150% dwudniowy wzrost. Widzę w tym światełko w tunelu. Ale bardzo male [emoji1751]

reklama
Do góry