Ja dokładnie tak samo nigdy żadnej tabletki anty i niestety ciąży ani widu ani słychuJa nigdy nie brałam tabletek i jakoś mnie to nie uchroniło przed niepłodnością . Nie rób sobie wyrzutów
reklama
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Na pierwszej weryfikacji telefonicznej lekarz stwierdzil ze biochemiczna beta niska estradiol spadal test negatywny blastka 3.2.1 wiec sredniak progesteron nisko wszystko mowilo ze nic z tego nie bedzie a jednak mam swoj maly cud i tobie tez tego zycze z calego serca.
Przepiekna, przecudna, przeslodka [emoji7]
Ja tez tak jak Ty i @fredka84Ja dokładnie tak samo nigdy żadnej tabletki anty i niestety ciąży ani widu ani słychu
motylek24
Fanka BB :)
Zaczekaj troszkę z następnym oznaczeniem bety. Nie ma sensu biegać co dwa dni bo znowu do powtórki. Zrób w poniedziałek i wtedy beta musi ruszyć do poziomu około 1000. Życzę szczęśliwego zakończenia, bo przyrosty są w miarę dobre tylko coś wolno się rozpędza, leniuch jeden.Właśnie podniosłaś mnie z psychicznej gleby [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
wow! superrrrrrrr. Zarodek miałam 5 dniowy?Dziewczynyw końcu są wyniki.
Dziś 6 pdt.
Beta 20.5 mli
Estriadol 1125
Prog. 97.70
Nie mogę uwierzyć, że chociażby doszło do implantacji. Pierwsza beta w zyciu na +
Świetna wiadomość
motylek24
W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....Ja tez tak jak Ty i @fredka84
Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść , a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą , wiec dajesz nam nadziejeW sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....
Dokładnie myślałam o poniedziałku.Zaczekaj troszkę z następnym oznaczeniem bety. Nie ma sensu biegać co dwa dni bo znowu do powtórki. Zrób w poniedziałek i wtedy beta musi ruszyć do poziomu około 1000. Życzę szczęśliwego zakończenia, bo przyrosty są w miarę dobre tylko coś wolno się rozpędza, leniuch jeden.
Bo w niedzielę kończy mi się prolutex, to nie będę musiała ewentualnie dokupowac
motylek24
Haha dokładnie też był dumna, inni wpadki a my proszę , poszaleć można bez konsekwencji za to teraz jakaś nerwowa się zrobiłam i szaleć mi się nie chceJa na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść , a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą , wiec dajesz nam nadzieje
reklama
nieagatka
W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy [emoji12][emoji12][emoji12] moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało[emoji16] My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....
A ja zawsze gdzieś z tyłu głowy mialam myśl, że jak przyjdzie co do czego to na pewno okaże się, że jest problem. Nie wiem w sumie czemu, ale tak mialam od lat. Nie spodziewałam się tylko, że moja jedyna droga będzie ivf...Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść [emoji23], a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą [emoji6][emoji12], wiec dajesz nam nadzieje [emoji8][emoji3590]
Po roku od poronienia jak się nie udawało, wymusialm na uwczesnej gin badania i okazalo sie, ze przeczucie mnie nie myliło [emoji58] Pomijajac, że przez ten rok mialam cyste, która wg niej była niegroźna, a okazała się czekoladowa, oznaka endometriozy, czego ona nie widziała i której pozwoliła rosnac [emoji58][emoji58]
Podziel się: