reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na pierwszej weryfikacji telefonicznej lekarz stwierdzil ze biochemiczna beta niska estradiol spadal test negatywny blastka 3.2.1 wiec sredniak progesteron nisko wszystko mowilo ze nic z tego nie bedzie a jednak mam swoj maly cud i tobie tez tego zycze z calego serca.
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Przepiekna, przecudna, przeslodka [emoji7]

Właśnie podniosłaś mnie z psychicznej gleby [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Zaczekaj troszkę z następnym oznaczeniem bety. Nie ma sensu biegać co dwa dni bo znowu do powtórki. Zrób w poniedziałek i wtedy beta musi ruszyć do poziomu około 1000. Życzę szczęśliwego zakończenia, bo przyrosty są w miarę dobre tylko coś wolno się rozpędza, leniuch jeden.

W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy 😜😜😜 moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało😁 My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....

W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy 😜😜😜 moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało😁 My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....
Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść 😂, a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą 😉😜, wiec dajesz nam nadzieje 😘❤️

Zaczekaj troszkę z następnym oznaczeniem bety. Nie ma sensu biegać co dwa dni bo znowu do powtórki. Zrób w poniedziałek i wtedy beta musi ruszyć do poziomu około 1000. Życzę szczęśliwego zakończenia, bo przyrosty są w miarę dobre tylko coś wolno się rozpędza, leniuch jeden.
Dokładnie myślałam o poniedziałku.
Bo w niedzielę kończy mi się prolutex, to nie będę musiała ewentualnie dokupowac

Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść 😂, a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą 😉😜, wiec dajesz nam nadzieje 😘❤️
Haha dokładnie też był dumna, inni wpadki a my proszę , poszaleć można bez konsekwencji 😜 za to teraz jakaś nerwowa się zrobiłam i szaleć mi się nie chce 😂😂😂

reklama
W sumie ja też nigdy tabletek nie brałam. Jakoś też nie zastanowiło mnie, że wypadki nie zaliczyliśmy [emoji12][emoji12][emoji12] moje dwie siostry drugie dzieci a nawet trzecie mają z niczego, jak to określają nie wiedzą jak to się stało[emoji16] My tymczasem dosyć śmiało sobie poczynalismy i przez tyle lat nic....
Ja na początku byłam nawet dumna ze tak nam się udaje nie wpaść [emoji23], a później jak chciałam wpaść, to tez się nie udawało i wtedy się włączyła lampka, ze coś nie tak... no ale Ty w końcu wpadłaś z mała pomocą [emoji6][emoji12], wiec dajesz nam nadzieje [emoji8][emoji3590]
A ja zawsze gdzieś z tyłu głowy mialam myśl, że jak przyjdzie co do czego to na pewno okaże się, że jest problem. Nie wiem w sumie czemu, ale tak mialam od lat. Nie spodziewałam się tylko, że moja jedyna droga będzie ivf...
Po roku od poronienia jak się nie udawało, wymusialm na uwczesnej gin badania i okazalo sie, ze przeczucie mnie nie myliło [emoji58] Pomijajac, że przez ten rok mialam cyste, która wg niej była niegroźna, a okazała się czekoladowa, oznaka endometriozy, czego ona nie widziała i której pozwoliła rosnac [emoji58][emoji58]

Do góry