reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój tez nie był wyjątkiem i kazal się słuchać lekarza. Widział jak się nakręcam i mnie do ziemi ściągal

Czyli tylko moj taki szarpnięty, ze od 2dpt latał za mną i pytał kilkanascie razy dziennie kiedy będę sikać na papierek? 😂😂 U nas to ja byłam ta dzielna a i tak przez jego gadanie wytrzymałam to 10 dpt zamiast do 14 dtp (tak pozno ze wzgledu na 2dniowego swiezaka) 😁

kurka ale zawsze jak się udawało brzuch i krzyż bolał jak na okres. Teraz nic... Muszę podejść do tematu jak Annemarie Zadaniowo...

Wiesz, ja przy udanym transferze nie miałam żadnych objawów, dopiero w dniu bety miałam bóle okresowe a czekałam jak głupia do 11dpt 😉
A poza tym jak piszesz to musisz podejść zadaniowo - uda się, tylko nigdy nie wiemy za którym razem!

Pewnie znajdziesz, ale po co będziesz wertować, napisze! U nas sprawa krótka. Ja jestem książkowa, nic tylko rodzic dzieci, mamy problem z nasieniem męża. W tego co pamiętam, bo teraz nie mam jak zajrzeć to badań to ostatni wynik to 1% prawidłowych plemników i fragmentacja dna wyszła bardzo źle. Lekarz mówił że to na granicy bezpłodności :(
A ksiazkowa to znaczy? Hormony top,owulacja,okres,brak plamien przed okresem,immunologia,genetyka,histeroskopia,HOMA,cukier,jajowody,endometrium...wszystko sprawdzone?

No niby sie rozkręca teraz 150% dwudniowy wzrost. Widzę w tym światełko w tunelu. Ale bardzo male [emoji1751]
[/QUOTE]
Problem w tym ze robisz Bete eaz co dwa raz co trzy dni,zaczynajac od poczatku i podwajajac za kazdym razem,jest troche za niska.Chociaz w sumie przyrost co 48godz ma byc o 66% nie koniecznie o 100.Nie zazdroszcze ci tych nerwow,pozostaje ci czekac co powie dok i jak to dalej bedzie przyrastac.

reklama
Do góry