reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Problem w tym ze robisz Bete eaz co dwa raz co trzy dni,zaczynajac od poczatku i podwajajac za kazdym razem,jest troche za niska.Chociaz w sumie przyrost co 48godz ma byc o 66% nie koniecznie o 100.Nie zazdroszcze ci tych nerwow,pozostaje ci czekac co powie dok i jak to dalej bedzie przyrastac.
Ech co zrobić [emoji29]
[/QUOTE]
Nie zwieszac glowy na pewno,kochana doszlo do implantacji a to juz jest mega duzo warte,zaszlas raz w ciaze zajdziesz i drugi.A teraz pozostaje czekac i wierzyc,nie z takich bet u dzieci sa .Czasami sie wlecze potem przyspiesza,albo jest ciaza biochemiczna.Nie masz na to wplywu.Tule cie mocno.❤

Ech co zrobić [emoji29]
Nie zwieszac glowy na pewno,kochana doszlo do implantacji a to juz jest mega duzo warte,zaszlas raz w ciaze zajdziesz i drugi.A teraz pozostaje czekac i wierzyc,nie z takich bet u dzieci sa .Czasami sie wlecze potem przyspiesza,albo jest ciaza biochemiczna.Nie masz na to wplywu.Tule cie mocno.[emoji173][/QUOTE]Dziękuję Kochane [emoji8]
Jesteście niezastąpione [emoji173]️

reklama
Ja tez stracilam nadzieje zreszta jak moglo mi sie udac za pierwszym razem? niespodziewalam sie a jednak zaskoczenie
Na pierwszej weryfikacji telefonicznej lekarz stwierdzil ze biochemiczna beta niska estradiol spadal test negatywny blastka 3.2.1 wiec sredniak progesteron nisko wszystko mowilo ze nic z tego nie bedzie a jednak mam swoj maly cud i tobie tez tego zycze z calego serca.

Załączniki

• IMG-20200617-WA0004.jpg
    IMG-20200617-WA0004.jpg
    88,7 KB · Wyświetleń: 89
Do góry