nieagatka
Fanka BB :)
A ja polecam na Netflixie "Broudchurch". Trudny, ale naprawdę dobrze się ogląda.Serial na Netflixie to "Uwięzione "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja polecam na Netflixie "Broudchurch". Trudny, ale naprawdę dobrze się ogląda.Serial na Netflixie to "Uwięzione "
Wszystko dobrze❤Dziecię ma wszystko prawidłowo, nie ma się podobno do czego doczepić Uff!!! Rosnie szybciej niż wskazywal by wiek, bo większość parametrów ma tak, jakby miał skończony 21 tc, a jest o tydzień wcześniej Waży 410g, szok!!! ale współpracować nie chciał Lekarz beznadziejny, o wszystko musialam sama pytać, bo sam z siebie nie mówił nic...
Ja mam małe i cienkie ale i tak w aptece nie wiedział jakie mi dać do butelki to musiałam później zamienić. Dziś rano wzięłam 1 a mam brać 2 razy dziennie tylko jaki odstęp czasuDoris nic się nie martw, masz może igły po menopurze ?? Są bardzo cienitkie, ja ich używam do prolutex, bo jak mi pani w aptece sprzedała najmniejsze igły a je zobaczyłam to prawie zawału dostałam wyglądały prawie jak te do pobierania krwi
Za tydzień idę na usg do mojego lekarza Miałam nie iść, ale skoro mogę mieć dodatkowe usg za free to skorzystam.No i przyjnajmniej wizyta będzie inaczej wyglądać, bo mój prowadzący do małomównych nie należyCudownie[emoji173][emoji173][emoji173] wiadomości super szkoda,że trafiłaś na takiego lekarza, ale przynajmniej wiedziałaś o co pytać! Ja bym nie wiedziała.. Też trafilam na taka w ogóle sympatyczna, ale wszystko dokładnie sprawdziła i mowila "praaawwwiiiddlllloooowee".. Niech Synuś rosnie duzy i zdrowy
Wszystko dobrze[emoji3590][emoji4]Dziecię ma wszystko prawidłowo, nie ma się podobno do czego doczepić [emoji4]Uff!!! Rosnie szybciej niż wskazywal by wiek, bo większość parametrów ma tak, jakby miał skończony 21 tc, a jest o tydzień wcześniej [emoji4]Waży 410g, szok!!! [emoji4]ale współpracować nie chciał [emoji6]Lekarz beznadziejny, o wszystko musialam sama pytać, bo sam z siebie nie mówił nic...
Myślałamna razie idzie ok, jesli nadal tak będzie to chce znowu spróbować sn. Zobaczymy jak będzie dalej, ile urośnie i jak się ułoży. Póki co się nie nastawiam, na razie pierwsza połowa ciąży za nami i jest spokoNo i super! Oby tak dalej!
Az sprawdziłam ile moja Inka wazyla na połówkowych w 20tc i było 375g, Lilka też podobnie, więc Oscar faktycznie większy.
Myslalas już o porodzie? Sn czy cc?
O kochana a gdzie podchodzilas do tej adopcji komoreczki??czesc jestem dzien po transferze ale z adopcją omorki. Na moich komrókach miałam 5 pełnych procedur i duuupa. Mamy nowa klinike i lekarz dal mi mało leków w porównaniu do tego co zawsze mialam. Mam tez luteine i estfofem. Jakie masz dawki progesteronu?
Fajnie, pozazdroscicU nas na wsiach pod Bydgoszczą