A jak wysokie macie przeciwciala przeciwplemnikowe? Jakie badania robiliscie w tym kierunku - ja tylko ASA ANA i wyszlo miano 1:10...Mogę spytać na czym polega Wasz czynnik męski? My też tak mamy tyle że u nas przeciwciala mordują nam nasienie
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Nie wiem szczerze mówiąc. Mój facet to taki dociekliwy że jak mu powiedzieli tak przyjął. A że to na NFZ to nie dostał do ręki kartki.A jak wysokie macie przeciwciala przeciwplemnikowe? Jakie badania robiliscie w tym kierunku - ja tylko ASA ANA i wyszlo miano 1:10...
annemarie
Czesc kobitki,Czy ktoras z Was miała odroczony transfer? Właśnie zaczęłam nowy cykl i sądziłam że dostanę jakieś leki przed transferem a lekarz umówił mnie dopiero na 11 dzień cyklu na USG. To normalne?
podczytuje was z krzakow ,bo na tyle mi nasze twixy pozwalaj,sentyment do forum i gownoburz jednak pozostaje..i tak czlowiek wraca.pare znajomych twarzy jeszcze widze,reszta nowa,z ktora sie witam.
Margoolciu,jesli lekarz bedzie robil transfer na cyklu naturalnym to jak najbardziej ten 11 dc pasuje na sprawdzenie jak sie owulacja ma badz nie ma,spojrzy na endonetrium i podejme decyzje co dalej.
nieagatka
O której wizyta?Nie bój się nazywać rzeczy po imieniu [emoji12]. Naje.ba.ne mam równo [emoji8]
nieagatka
Kciuki!!dziewczyny która miała na dniach transfer? Jak żyjecie? ja mam zamiar polegiwac głównie
Kiedy beta?
Jeśli podchodzisz na cyklu naturalnym to ja dopiero progesteron włączałam bezpośrednio przed transferemCzy ktoras z Was miała odroczony transfer? Właśnie zaczęłam nowy cykl i sądziłam że dostanę jakieś leki przed transferem a lekarz umówił mnie dopiero na 11 dzień cyklu na USG. To normalne?
annemarie
nieagatka
Samo dobre [emoji16][emoji171]@kate_p7 ,jak na froncie?
@anett96 od kiedy gratulowac,
@nieagatka co u was dobrego?[emoji173][emoji3448][emoji169][emoji172]
Nie mogłabym być szczęśliwsza (no może poza bólem sutkow [emoji1787][emoji16])
A jak się Twoje cuda mają? Jak dajecie radę, bo przy dwójce na pewno nudę nie narzekasz [emoji16]
Jaki mały wielki człowiekWszystko dobrze❤Dziecię ma wszystko prawidłowo, nie ma się podobno do czego doczepić Uff!!! Rosnie szybciej niż wskazywal by wiek, bo większość parametrów ma tak, jakby miał skończony 21 tc, a jest o tydzień wcześniej Waży 410g, szok!!! ale współpracować nie chciał Lekarz beznadziejny, o wszystko musialam sama pytać, bo sam z siebie nie mówił nic...
reklama
Ja bym brała co 12 h.Ja mam małe i cienkie ale i tak w aptece nie wiedział jakie mi dać do butelki to musiałam później zamienić. Dziś rano wzięłam 1 a mam brać 2 razy dziennie tylko jaki odstęp czasu
Podziel się: