reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kotełka miała ochotę na ciacho 😂
Wiem, wiem @fredka84 , dlatego szybko mi się głupio zrobiło, ze nie doceniam tego co mam, staram się zmienić myślenie ❤️.
Muszę jutro obmyśleć jakiś plan na te kilka miesięcy. W sensie sport czy co. U nas chyba serio problem leży tylko w kiepskim nasieniu, ale wyniki męża się bardzo poprawiły, mówiłam lekarzowi co mąż bierze, jakie suplementy, to się pytał czy go żołądek nie boli? 😂 mówiłam ze nieraz się wkurza, ale łyka wszystko 😁, ale kazał kontynuować, bo są efekty i mnie zaskoczył, bo on z pochodzenia Polak, ale zna tylko pare słow po Pl i mówi ze jestem „Polski kozak” 😂 i mąż ma ze mna przechlapane, mógł się biedny ożenić z Francuzka 😜 😉
Nie myślałaś o tym, żeby wykorzystać dobre nasienie męża i je zamrozić? Będziesz spokojna, że będziesz mieć w rezerwie kilka słomek super i będzie jeden problem z głowy.

reklama
Na pocieszenie sobie pomysł, że to nie jest zbyt dobry pomysł robić stymulacje w wakacje. Sezon wakacyjny, co jak dobrych ludzi w labie nie będzie?
Ja zawsze uważałam, żeby mieć stymulacje nie w okresie wakacji, świat, innych okienek. A tak wrzesień - październik francuziki będą pracować, wypoczęci i szczęśliwi.
N'est-ce pas?
Kurcze, nie załamuj mnie bo ja mogę tylko w wakacje znów podejść :hmm:

Bardzo dobrze znam ten stan ale skoro coś zaskoczyło raz to znaczy że może zaskoczyć i po raz drugi.
Jak musisz pić to pij. Ja po ostatniej nieudanej próbie też piłam i pocieszalam się jak umiałam a test następny zrobiła tylko żeby wieczorem spokojnie móc wino wypić a tu zonk. Ciebie też ten szok spotka zobaczysz. Czekanie strasznie boli ale warto czekać żeby ujrzeć te 2 kreseczki.
@Ananasowa93
Niestety nie trzymam się tak dobrze jak bym chciała [emoji174]
Codziennie myśle o tym co mnie spotkało
Boli serce,boje się też kolejnej porażki..
Staram się nie przebywać zbyt długo sama..
Przydałoby mi się trochę szczęścia
W odbiciu w lustrze widzę niestety smutek i bezsilność
Czekam właśnie na mojego eM,winko czerwone mi przywiezie [emoji485]
Coś się rozpiłam ostatnio [emoji2272]
Będziemy wczasów szukać jako że in Vitro odłożone na razie
Miłego wieczorku[emoji8]

Oj kozaki mój 😂. Wiesz, nie chodzi o to że musisz koniecznie doceniać co masz, bo może być gorzej. Ja Cię rozumię że jesteś mocno zawiedziona, ja też bym była 🙁. Szukałam tylko tej lepszej strony medalu bo i tak nie masz na tę sytuację wpływu🙁. A tak, jak Ci wszystkie szukamy tych dobrych stron, to nie będziesz tak bardzo zawiedziona ❤️
Wiem Fredzioszka ❤️ Staram sobie tak to tłumaczyc, ze mam czas się przygotować, ze nic nie będzie w pośpiechu itd...
ze nawet będę mogła nosić kartony i worki i meble w trakcie przeprowadzki 😉
Wszystko przez tego wirusa 🦠 😠
muszę się dziś trochę upić, jutro nie pracuje, wiec mi wolno 😂
Mąż mi poszedł po desperadosy 😋🍺

Nie myślałaś o tym, żeby wykorzystać dobre nasienie męża i je zamrozić? Będziesz spokojna, że będziesz mieć w rezerwie kilka słomek super i będzie jeden problem z głowy.
Wiesz ze myślałam o tym? Mamy zamrożone, ale z dużo gorszymi parametrami, przemyśle to jeszcze i zadzwonię chyba do lekarza 🤔

reklama
Wiem Fredzioszka ❤️ Staram sobie tak to tłumaczyc, ze mam czas się przygotować, ze nic nie będzie w pośpiechu itd...
ze nawet będę mogła nosić kartony i worki i meble w trakcie przeprowadzki 😉
Wszystko przez tego wirusa 🦠 😠
muszę się dziś trochę upić, jutro nie pracuje, wiec mi wolno 😂
Mąż mi poszedł po desperadosy 😋🍺

Na zdrowie kochana 🥂😘

Do góry