bazylia128
Fanka BB :)
Nieeeee jezdzilismy caly dzien na rowerku a pozniej na rolkachA @bazylia128 to chyba się gździ pół dnia z okazji owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeeee jezdzilismy caly dzien na rowerku a pozniej na rolkachA @bazylia128 to chyba się gździ pół dnia z okazji owulacji
Cieszę się ze miałaś miły wieczorekKurde, wczoraj mnie trochę ścięło . Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka . No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami .
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa . Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic
nie miała nic złego na myśli, chciała mnie pocieszyć, a wyszło, ze innym się przykro zrobiło... to nie tak, @motylek24 pisala juz, ze wyszło jeszcze lepiej w wakacje, będzie dobrzeMilagors tak pociesza że aż się człowiekowi wszystkiego odechciewa
Juz je kiedys za twoja namowoa zrobilam i pierwsa czesc wyszla bardzo twardaA to takie małe szybkie pączki z twarogiem, już tu kiedyś wrzucałam ale masz sobie zobacz. Dobre są na ciepło do kakao albo z mlekiem
Mini pączki serowe z twarogu w 5 minut - przepis KulinarnePrzeboje
Przepis na przepyszne pączki twarogowe, których wykonanie zajmie jedynie 5 minut! Szybki i smaczny deser od KulinarnePrzeboje.kulinarneprzeboje.pl
Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo zgodnie z planemKochana już po wizycie. Wszystko ok. Jutro transfer, ale jakoś boję się cieszyć;(
Nie mam.. Zjechalam z supli ale jakieś tam nadal biorę..tzn DHEA, koenzym, Wit D, E, B, kwas foliowy..ale już nie tyle co wtedy.. Tym razem inny lekarz długi protokółnie miała nic złego na myśli, chciała mnie pocieszyć, a wyszło, ze innym się przykro zrobiło... to nie tak, @motylek24 pisala juz, ze wyszło jeszcze lepiej w wakacje, będzie dobrze
@Aduś16 jakie masz plany przed kolejna stymulacja, w sensie jakie suple, co jeszcze?
BRAWOOOOOOODziewczyny !! Trochę się chwale ale tez chce Was zmobilizować do badan na IO
6.04 ważyłam 73 kg. Płacz, rezygnacja i nieudany transfer. Poszłam na badania i wyniki dostałam 22.05. IO wysoka!
Metformine zaczęłam brać 29.05
A dziś mija 14 dni na metforminie i wazę 69 kg!!! Czyli na dobra sprawę w dwa tygodnie spadło mi 4 kg.
Nie mogę w to uwierzyć bo nie widzę tego po sobie ale czuje się „lekko”. Nie jestem napompowana i nie jem na sile 5 razy dziennie małych posiłków.
Nie chodzi mi o to żeby teraz każda z Was diagnozowala u siebie IO ale naprawdę uwierzcie ze nie zawsze powszechnie akceptowana dieta typu 5 posiłków, ostry wysiłek fizyczny czy inne metody odchudzania będą dobre. Bo ja wiele lat !! Tak wiele lat ! byłam na permanentnej diecie od dietetyków, od Ewy Chodakowskiej, od Ani Lewandowskiej a nawet korzystałam z cateringu dietetycznego. A moja waga stała a czasem rosła ...
przez rok nie mogłam dotrzeć na badania chociaż czytałam forum i wiedziałam ze warto zrobić to badanie. Po cichu liczyłam ze u mnie tego nie będzie. Cukier zawsze miałam w normie. A waga nie spada bo rezygnuje z diety objadaj się a potem do niej wracam i tak w kółko.
A jak widać wystarczyło zmienić drogę
Na trzy miesiące przed stymulacją możesz pić po tym czasie lepiej trzymać post tak u męża jak i u ciebie. Także pij dziś na zdrowieUchleje to się chyba już dzisiaj
Dziękuje Kochana, Ty zawsze wiesz jak pocieszyć
Jak ma się udać to tak będzie. Ja podchodziłam w wakacje, sezon urlopowy w pełni. Obeszłam prawie wszystkich lekarzy w Bocianie. Najpierw mój, potem jeszcze jeden a już ostatnie wizyty u dr M...szefa kliniki. Wkurzał mnie, ryczałam u niego w gabinecie , powiedział mi dziad że już mam z górki czyli stara jestem . Wybaczyłam mu jednak wszystko bo ma szczęśliwą łapę i się powiodłoKurcze, nie załamuj mnie bo ja mogę tylko w wakacje znów podejść
No to spisze sobie na kartce co mam do ciebie mowic i bede nawijac -, Wiesz, głupio tak milczeć przez telefon . Bo jak się na żywo zobaczymy to chociaż będę głową kiwała a przez telefon to ty będziesz mówic a ja cisza