reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki Motywacja dla nas wszystkich, tych po negatywnej becie, przed transferem, po transferze, odwołanym leczeniu, w zagrożonej ciazy, po poronieniu, w oczekiwaniu na dwie kreski i dla każdej z nas która w tej chwili ma nad głowa czarne chmury❤️🙏🏻🙏🏻

Załączniki

• EE3834DD-4BC2-449A-89B8-DCB7614B39A4.png
    EE3834DD-4BC2-449A-89B8-DCB7614B39A4.png
    243,2 KB · Wyświetleń: 100
Wróciłam od lekarza, po drodze kupiłam buty i ciastko.... 😐
Wiec wyniki mamy super, wszystko extra, wyniki męża się bardzo poprawiły, u mnie jak zwykle nic nie ma, kariotypy, IO i reszta badań wszystko pięknie, ale... niestety procedurę będziemy mogli zacząć we wrześniu lub październiku, poniewaz klinika gdzie się leczę, rusza od 15/06 i zredukowali liczbę pacjentów, np wcześniej robili 8-10 punkcji na dzień, teraz max 5. Jest długa lista oczekujących. Mam wizytę końcem sierpnia i wtedy ruszamy, będę miała długi protokół, wiec pewnie miesiac na antykach i punkcja wypadnie gdzieś w październiku.
Podłamało mnie to, poczułam znowu cholerna bezradność.
Teraz trochę mi mąż roztlumaczyl, ze nie jest tak zle, ze to tylko kilka miesięcy, czas szybko zleci, za 1,5 miesiąca przeprowadzka i później wszystko będzie na spokojnie. Może i tak, tylko ze jak tak wszystko będzie na spokojnie to dostanę w końcu szału😤.
Bo skąd mam pewność kiedy się uda? Zaczynam już mieć dosyć.
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie dziewczyny, żeby Wam się udało.
Biorę się za to ciacho 😋może mi poprawi humor 😘
Na zdjęciu mojego kociambra widzę 😍
Nie wiem czy to są dobre wieści czy nie, ale po dłuższym zastanowieniu się i doszukaniu się w tym jakichś zalet, to lepiej myszko mieć piękne wyniki i troszeczkę poczekać niż być w takiej sytuacji jak nasza biedna Lola. Mąż ma rację, fajnie spędzisz wakacje, na spokojnie się przeprowadzisz i urządzisz mieszkanko i już będzie punkcja ❤️.

@Ananasowa93
Niestety nie trzymam się tak dobrze jak bym chciała 💔
Codziennie myśle o tym co mnie spotkało
Boli serce,boje się też kolejnej porażki..
Staram się nie przebywać zbyt długo sama..
Przydałoby mi się trochę szczęścia
W odbiciu w lustrze widzę niestety smutek i bezsilność
Czekam właśnie na mojego eM,winko czerwone mi przywiezie 🍷
Coś się rozpiłam ostatnio 💁‍♀️
Będziemy wczasów szukać jako że in Vitro odłożone na razie
Miłego wieczorku😘

@Ananasowa93
Miłego wieczorku😘
Moja Gwiazdeczko tak myślałam ze jednak boli Cie serce bardziej niż mogłaś to okazać 😭😭 ja tez po pierwszej euforii miałam lekki zjazd bo niby nadzieja na przyszłość ale jeszcze większy strach ze to będzie się powtarzać ... ale Ty wiesz ze na końcu będziemy szczęśliwymi mamusiami ❤️❤️❤️ A dopóki tak się nie stanie to znaczy ze to nie koniec !! ❤️❤️❤️ Przytulam Cie z całych sił i mysle o Tobie codziennie. ✊✊

Wróciłam od lekarza, po drodze kupiłam buty i ciastko.... 😐
Wiec wyniki mamy super, wszystko extra, wyniki męża się bardzo poprawiły, u mnie jak zwykle nic nie ma, kariotypy, IO i reszta badań wszystko pięknie, ale... niestety procedurę będziemy mogli zacząć we wrześniu lub październiku, poniewaz klinika gdzie się leczę, rusza od 15/06 i zredukowali liczbę pacjentów, np wcześniej robili 8-10 punkcji na dzień, teraz max 5. Jest długa lista oczekujących. Mam wizytę końcem sierpnia i wtedy ruszamy, będę miała długi protokół, wiec pewnie miesiac na antykach i punkcja wypadnie gdzieś w październiku.
Podłamało mnie to, poczułam znowu cholerna bezradność.
Teraz trochę mi mąż roztlumaczyl, ze nie jest tak zle, ze to tylko kilka miesięcy, czas szybko zleci, za 1,5 miesiąca przeprowadzka i później wszystko będzie na spokojnie. Może i tak, tylko ze jak tak wszystko będzie na spokojnie to dostanę w końcu szału😤.
Bo skąd mam pewność kiedy się uda? Zaczynam już mieć dosyć.
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie dziewczyny, żeby Wam się udało.
Biorę się za to ciacho 😋może mi poprawi humor 😘
Zleci szybciej niż myślisz 😊zgadzam się z Twoim mężem, przeprowadzicie się na spokojnie, urządzicie w nowym miejscu, jeszcze parapetówkę zrobisz i się porządnie uchlejesz!!! 😀a potem już raz, dwa i będzie jesień i czas start😘

reklama
@Ananasowa93
Miłego wieczorku😘
Jesteś i tak mega dzielna, takie chwile słabości Ci się wręcz należą jak psu buda, jak każdemu. Nie można być zawsze silnym, czasem spadek formy jest potrzebny, zeby się znowu odbić i mieć energię do wszystkiego😘 Daj znać jak wybierzecie jakiś wyjazd, wrzuć kilka fot, to sobie chociaż popatrzę, bo my w tym roku nie podbijamy świata, a ja lubię wyjazdy w ciepłe miejsca😊

Do góry