reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Na pocieszenie sobie pomysł, że to nie jest zbyt dobry pomysł robić stymulacje w wakacje. Sezon wakacyjny, co jak dobrych ludzi w labie nie będzie?
Ja zawsze uważałam, żeby mieć stymulacje nie w okresie wakacji, świat, innych okienek. A tak wrzesień - październik francuziki będą pracować, wypoczęci i szczęśliwi.
N'est-ce pas?
A Ty wiesz, że ja nigdy o tym nie myślałam pod takim kątem, ale Ty chyba masz rację 😊

reklama
Ty jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.
Angole caly czas pracują, nie mają teraz czasu na wakacje, bo i brexit i korona, więc don't worry😊będzie dobrze!!!

@Ananasowa93
Niestety nie trzymam się tak dobrze jak bym chciała 💔
Codziennie myśle o tym co mnie spotkało
Boli serce,boje się też kolejnej porażki..
Staram się nie przebywać zbyt długo sama..
Przydałoby mi się trochę szczęścia
W odbiciu w lustrze widzę niestety smutek i bezsilność
Czekam właśnie na mojego eM,winko czerwone mi przywiezie 🍷
Coś się rozpiłam ostatnio 💁‍♀️
Będziemy wczasów szukać jako że in Vitro odłożone na razie
Miłego wieczorku😘

Przytulam Cię mocno ❤️

Na zdjęciu mojego kociambra widzę 😍
Nie wiem czy to są dobre wieści czy nie, ale po dłuższym zastanowieniu się i doszukaniu się w tym jakichś zalet, to lepiej myszko mieć piękne wyniki i troszeczkę poczekać niż być w takiej sytuacji jak nasza biedna Lola. Mąż ma rację, fajnie spędzisz wakacje, na spokojnie się przeprowadzisz i urządzisz mieszkanko i już będzie punkcja ❤️.
Kotełka miała ochotę na ciacho 😂
Wiem, wiem @fredka84 , dlatego szybko mi się głupio zrobiło, ze nie doceniam tego co mam, staram się zmienić myślenie ❤️.
Muszę jutro obmyśleć jakiś plan na te kilka miesięcy. W sensie sport czy co. U nas chyba serio problem leży tylko w kiepskim nasieniu, ale wyniki męża się bardzo poprawiły, mówiłam lekarzowi co mąż bierze, jakie suplementy, to się pytał czy go żołądek nie boli? 😂 mówiłam ze nieraz się wkurza, ale łyka wszystko 😁, ale kazał kontynuować, bo są efekty i mnie zaskoczył, bo on z pochodzenia Polak, ale zna tylko pare słow po Pl i mówi ze jestem „Polski kozak” 😂 i mąż ma ze mna przechlapane, mógł się biedny ożenić z Francuzka 😜 😉

@Ananasowa93
Miłego wieczorku😘
Nie wiem co Ci mądrego napisać i pocieszającego, wiem jak to całe invitro cholernie boli, ale nie poddawaj się. Ja tez się rozpilam troche, w sensie trochę bardziej jeszcze niż wcześniej...

Zleci szybciej niż myślisz 😊zgadzam się z Twoim mężem, przeprowadzicie się na spokojnie, urządzicie w nowym miejscu, jeszcze parapetówkę zrobisz i się porządnie uchlejesz!!! 😀a potem już raz, dwa i będzie jesień i czas start😘
Uchleje to się chyba już dzisiaj 😂
Dziękuje Kochana, Ty zawsze wiesz jak pocieszyć 😘

Kotełka miała ochotę na ciacho 😂
Wiem, wiem @fredka84 , dlatego szybko mi się głupio zrobiło, ze nie doceniam tego co mam, staram się zmienić myślenie ❤.
Muszę jutro obmyśleć jakiś plan na te kilka miesięcy. W sensie sport czy co. U nas chyba serio problem leży tylko w kiepskim nasieniu, ale wyniki męża się bardzo poprawiły, mówiłam lekarzowi co mąż bierze, jakie suplementy, to się pytał czy go żołądek nie boli? 😂 mówiłam ze nieraz się wkurza, ale łyka wszystko 😁, ale kazał kontynuować, bo są efekty i mnie zaskoczył, bo on z pochodzenia Polak, ale zna tylko pare słow po Pl i mówi ze jestem „Polski kozak” 😂 i mąż ma ze mna przechlapane, mógł się biedny ożenić z Francuzka 😜 😉
Oj kozaki mój 😂. Wiesz, nie chodzi o to że musisz koniecznie doceniać co masz, bo może być gorzej. Ja Cię rozumię że jesteś mocno zawiedziona, ja też bym była 🙁. Szukałam tylko tej lepszej strony medalu bo i tak nie masz na tę sytuację wpływu🙁. A tak, jak Ci wszystkie szukamy tych dobrych stron, to nie będziesz tak bardzo zawiedziona ❤️

reklama
@Ananasowa93
Miłego wieczorku😘
Wracam się juz kilka razy do Twojego posta i mam kuwa pustkę w głowie, tak bardzo mi przykro i chciałabym Cię przytulić 😢. Musisz dać sobie czas na rozpacz myszko ❤️ Nikt od Ciebie nie oczekuje, że będziesz ciągle cieszyć twarz, popłacze porządnie, to bardzo pomaga ( no i alko ofkors 😘). Przytulam ❤️

Do góry