Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo zgodnie z planem
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Whaaat? A czemu przed stymulka aż 3 miechy lepiej nie pić? Ja zaczęłam stymulacje 3.09 i całe lato wieczorkiem lampka wina czy piwo piłam. Może nie codziennie, ale jednak...Na trzy miesiące przed stymulacją możesz pić po tym czasie lepiej trzymać post tak u męża jak i u ciebie. Także pij dziś na zdrowie [emoji12]
Jak ma się udać to tak będzie. Ja podchodziłam w wakacje, sezon urlopowy w pełni. Obeszłam prawie wszystkich lekarzy w Bocianie. Najpierw mój, potem jeszcze jeden a już ostatnie wizyty u dr M...szefa kliniki. Wkurzał mnie, ryczałam u niego w gabinecie , powiedział mi dziad że już mam z górki czyli stara jestem [emoji2957][emoji2957][emoji2957]. Wybaczyłam mu jednak wszystko bo ma szczęśliwą łapę i się powiodło
@Aduś16 podchodź jak masz chęć powalczyć tylko pilnuj niech wszystko zrobią jak należy.
I popatrz jakie córy rumiane z tego wyszłyWhaaat? A czemu przed stymulka aż 3 miechy lepiej nie pić? Ja zaczęłam stymulacje 3.09 i całe lato wieczorkiem lampka wina czy piwo piłam. Może nie codziennie, ale jednak...
Możesz mi jakąś książkę przez telefon czytaćNo to spisze sobie na kartce co mam do ciebie mowic i bede nawijac -
Aduś16
Mnie jednak jakoś nie przekonuje to że jak sezon urlopowy to już sami kiepscy laboranci na dyżurze.. Jak są kiepscy to chyba zła klinika zwyczajnie. Wiesz zobaczę co mi jeszcze odpisze na skargę Invicta. Chce jeszcze raz spróbować w lipcu ale co z tego wyjdzie to się okaże.Na trzy miesiące przed stymulacją możesz pić po tym czasie lepiej trzymać post tak u męża jak i u ciebie. Także pij dziś na zdrowie
Jak ma się udać to tak będzie. Ja podchodziłam w wakacje, sezon urlopowy w pełni. Obeszłam prawie wszystkich lekarzy w Bocianie. Najpierw mój, potem jeszcze jeden a już ostatnie wizyty u dr M...szefa kliniki. Wkurzał mnie, ryczałam u niego w gabinecie , powiedział mi dziad że już mam z górki czyli stara jestem . Wybaczyłam mu jednak wszystko bo ma szczęśliwą łapę i się powiodło
@Aduś16 podchodź jak masz chęć powalczyć tylko pilnuj niech wszystko zrobią jak należy.
Aduś16
Też w to nie wierzę też nie trzymalam postu przed stymulacjami z których było sporo zarodków. Duże ilości to co innego ale rozsądne czasami nic tu nie zaburza w stymulacji..Whaaat? A czemu przed stymulka aż 3 miechy lepiej nie pić? Ja zaczęłam stymulacje 3.09 i całe lato wieczorkiem lampka wina czy piwo piłam. Może nie codziennie, ale jednak...
Aduś16
Powodzenia!!! Oby się udało i choć jeden został!Kochana już po wizycie. Wszystko ok. Jutro transfer, ale jakoś boję się cieszyć;(
No to musze gdzieś obczaić, nie przepadam za pobieraniem krwi i igłami więc wolę za jednym zamachem to zrobić Kiedys sobie przez neta kupiłam tyle badań bo se myśle jedno ukłucie ale jak sobie póżniej pomyślałam ile ona będzie mnie doić i jak zobaczyłm tyle próbowek to myślałam że ucieknęTylko nie wiem jak to wygląda jeśli bierze się leki? Czy niektóre nie będą zaburzać wyniku?
bazylia128
zrobie zdjecie to Wam sie pochwaleNormalnie czuć z daleka że jesteś szczęśliwa
Twoja mamuśka ma taką pasję? Super . Kupuję z jakiejś jednej firmy czy ogólnie to co jej się spodoba? No, czadowo . Zrób zdjęcie jak ci pozwoli .
Moje pączusie, telefon przekłamuje kolory, są na żywo takie pięknie rumiane, @mary.m to Zobacz załącznik 1131676te kulki. I zakwitła następna królowa . Będę was dręczyć cały czerwiec
reklama
nie miała nic złego na myśli, chciała mnie pocieszyć, a wyszło, ze innym się przykro zrobiło... to nie tak, @motylek24 pisala juz, ze wyszło jeszcze lepiej w wakacje, będzie dobrze
@Aduś16 jakie masz plany przed kolejna stymulacja, w sensie jakie suple, co jeszcze?
Wiem, wiem kochana że nie miała nic złego na myśli... Poprostu ja już taka jestem, biorę wszystko bardzo do serca i przeżywam jak Mrówka okres
Podziel się: