Pochwalę się, jak już odpicuje
Mazda 6.
Kombi.
2009
Mazdusia 6 jeszcze powiedz ze bordowa to wywęsze gdzie trzymasz kluczyki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwalę się, jak już odpicuje
Mazda 6.
Kombi.
2009
Teraz to cię nie lubię . ZazdroooPrzyjdzie bo nie ma wyjścia
A ja od poniedziałku lezing i plazing
Zaraz się rozpisze o Mojej historii,ale wcześniej chcialamWitaj Kochana, z tymi objawami to naprawdę nic pewnego nie da się powiedzieć, mogą być i przy becie negatywnej i przy pozytywnej, po prostu musisz czekać, betujesz jutro? Trzymam kciuki Który to Twój transfer? Opowiedz coś więcej o sobie jeśli masz ochotę
Zaraz się rozpisze o Mojej historii,ale wcześniej chcialam
Napisać,ze trzymam mocno kciuki za Ciebie i za dzisiejszy wynik. Nie znamy się,ale od wczoraj ciagle o Tobie mysle!
Dziewczyny,chyba zrobiłam dzisiaj głupotę. Mam w domu testy Elektroniczne clearblue owulacyjne i ciążowe (Jeden komputerek i dwie końcówki testowe). Dzisiaj 5dpt i nasikałam z porannego moczu. Wystwietlacz elektroniczny pokazał puste kółko (brak ciazy), ale pasek testowy po wyjęciu z komputerka pokazuje 2 kreski - jedna odrobine bledsze,ale jednak całkowicie widoczna. I zgłupiałam. Dostałam te testy od koleżanki,której zostały,nie mam instrukcji obsługi. W necie tez nic nie znalazłam. Na krew ide dopiero jutro. I oczywiście cień nadziei się pokazał. Miałam transferowana swieza blastke 5.1.1. To mój pierwsz transfer. powiedzcie co myślicie? Macie doświadczenia z tymi testami?
Ładny, szary, z perłowym takim polyskiemA koloru to już nie napisałaś
No to teraz beda mowic do Ciebie: „niezła maszyna, samochód też”Ładny, szary, z perłowym takim polyskiem
Dziewczyny,chyba zrobiłam dzisiaj głupotę. Mam w domu testy Elektroniczne clearblue owulacyjne i ciążowe (Jeden komputerek i dwie końcówki testowe). Dzisiaj 5dpt i nasikałam z porannego moczu. Wystwietlacz elektroniczny pokazał puste kółko (brak ciazy), ale pasek testowy po wyjęciu z komputerka pokazuje 2 kreski - jedna odrobine bledsze,ale jednak całkowicie widoczna. I zgłupiałam. Dostałam te testy od koleżanki,której zostały,nie mam instrukcji obsługi. W necie tez nic nie znalazłam. Na krew ide dopiero jutro. I oczywiście cień nadziei się pokazał. Miałam transferowana swieza blastke 5.1.1. To mój pierwsz transfer. powiedzcie co myślicie? Macie doświadczenia z tymi testami?