reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny,chyba zrobiłam dzisiaj głupotę. Mam w domu testy Elektroniczne clearblue owulacyjne i ciążowe (Jeden komputerek i dwie końcówki testowe). Dzisiaj 5dpt i nasikałam z porannego moczu. Wystwietlacz elektroniczny pokazał puste kółko (brak ciazy), ale pasek testowy po wyjęciu z komputerka pokazuje 2 kreski - jedna odrobine bledsze,ale jednak całkowicie widoczna. I zgłupiałam. Dostałam te testy od koleżanki,której zostały,nie mam instrukcji obsługi. W necie tez nic nie znalazłam. Na krew ide dopiero jutro. I oczywiście cień nadziei się pokazał. Miałam transferowana swieza blastke 5.1.1. To mój pierwsz transfer. powiedzcie co myślicie? Macie doświadczenia z tymi testami?

Witaj Kochana, z tymi objawami to naprawdę nic pewnego nie da się powiedzieć, mogą być i przy becie negatywnej i przy pozytywnej, po prostu musisz czekać, betujesz jutro? Trzymam kciuki ✊✊✊ Który to Twój transfer? Opowiedz coś więcej o sobie jeśli masz ochotę :)
Zaraz się rozpisze o Mojej historii,ale wcześniej chcialam
Napisać,ze trzymam mocno kciuki za Ciebie i za dzisiejszy wynik. Nie znamy się,ale od wczoraj ciagle o Tobie mysle!

Dziewczyny,chyba zrobiłam dzisiaj głupotę. Mam w domu testy Elektroniczne clearblue owulacyjne i ciążowe (Jeden komputerek i dwie końcówki testowe). Dzisiaj 5dpt i nasikałam z porannego moczu. Wystwietlacz elektroniczny pokazał puste kółko (brak ciazy), ale pasek testowy po wyjęciu z komputerka pokazuje 2 kreski - jedna odrobine bledsze,ale jednak całkowicie widoczna. I zgłupiałam. Dostałam te testy od koleżanki,której zostały,nie mam instrukcji obsługi. W necie tez nic nie znalazłam. Na krew ide dopiero jutro. I oczywiście cień nadziei się pokazał. Miałam transferowana swieza blastke 5.1.1. To mój pierwsz transfer. powiedzcie co myślicie? Macie doświadczenia z tymi testami?

Nie mam pojęcia, nigdy takiego nie robiłam, oby to był dobry znak ❤ ale dopiero beta prawdę powie ✊

Miłego dnia wszystkim!!
Uściskie i dobre fluidy przesyłam wszystkim bardziej i mniej świętującym a i tym nie świętującym też nie ma co żałować 💗💗

pytanie za dwiescie punktow:

czy kuracja plastrami borowinowymi moze byc niewskazana przed leczeniem ewentualnym immunologicznym???

macie jakas wiedze czy w czyms moze zaszkodzic czy w ciemno probowac?

10 dni dzien w dzien czy lepiej 4 x w tygodniu?
Wlansie chyba sie tym zainteresuje...

buziaki

reklama

Zdziwiłabym się gdyby w 5dtp ci wyszedł pozytywny sikaniec. Nie analizuj. Zapomnij ze zrobiłaś. Tylko beta na tym etapie.

Mialas super blastocyste więc staraj się myśleć pozytywnie.

Do góry