reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A u nas dobrze- dziekujemy;) rosne tak na Serio, waga już idzie w górę i brzuszek już konkretny się robi;)
Maz moj wrocil tydzień temu, zrobił mi niespodziankę i pojawił się dzień wcześniej niezapowiedziany;) W niedzielę już wyjeżdża ale póki co cieszymy się sobą i ja od razu lepiej spię jak on jest obok ;)
Dzisiaj wybieramy się na rynek i robię pierwsze małosolne w tym sezonie [emoji41] poza tym mamy kupe roboty w domu i dookoła i tak się codziennie snujemy z jakimiś ekstra zadaniami [emoji1860][emoji1866][emoji2060][emoji2059][emoji2356][emoji2357][emoji1008][emoji1009][emoji375][emoji373]
Ale super Ci prezent zrobił 🥰🥰🥰

reklama
Na pewno rozumiesz więcej. Hiszpański jest strasznie prosty. Można już się jakoś dogadać po kilku miesiącach nauki. O ile oni nie mówią wszyscy na raz...
Już rozumiem Nick :) ostatnio oglądam zbuntowanego anioła od początku ❤ kocham tę telenowelę. Hiszpański jest pięknym językiem. Podobnie włoski.

Już rozumiem Nick :) ostatnio oglądam zbuntowanego anioła od początku ❤ kocham tę telenowelę. Hiszpański jest pięknym językiem. Podobnie włoski.
Mój nick na błąd. Miało być milagros, a zrobiłam literówkę i już tak zostało.
Tak mowilam do mojego pierwszego zarodka ;) niestety Milagros nie było dane, była z niej tylko ciąża biochemiczna. Potem były inne imiona :p

Mój nick na błąd. Miało być milagros, a zrobiłam literówkę i już tak zostało.
Tak mowilam do mojego pierwszego zarodka ;) niestety Milagros nie było dane, była z niej tylko ciąża biochemiczna. Potem były inne imiona :p
A nawet nie zauważyłam błędu Mózg podobno poprawnie odczytuje słowa, najważniejsze, że pierwsza i ostatnia litera są na swoim miejscu, reszta może być pomieszania, a i tak wiemy co jest napisane :D

Dzień dobry dziewczyny..
A ja sobie siedze i czekam aż mi przywiozą strzykawy i te śmierdzące sikami tak jak mowicie plyny 🤮 I sie boje... Ciągle po nocach mi sie sni jak sobie je wstrzykuje i się budzę z krzykiem... W nocy mi sie nawet śnił Papież Jan Paweł II jak go poprosiłam żeby dotknął mojego czoła i mnie pobłogosławił.. Chyba zwariowalam ☹️

Nikt już nie daje sucharów :) Dostałam normalny obiad i już bez diety cukrzycowej. Żyłam na szpitalnym wikcie trzy miesiące i niczego mi nie brakowało :) jedynie owoce i warzywa przywoził mąż. Do dziś wspominam szpitalne zupy, zawsze brałam podwójne porcje.
Cewnik super sprawa bo nie trzeba do toalety latać, a wiadomo po porodzie tej wody trochę schodzi.
Jak się czujesz? Jak malutka? Kiedy do domu?
Jest ok, malutka bardzo grzeczna, ale sporo straciła na wadze - 200g [emoji58]
Jeszcze nie wiem kiedy wyjdę, prawdopodobnie w czwartek.

reklama
Zdziwiłabym się gdyby w 5dtp ci wyszedł pozytywny sikaniec. Nie analizuj. Zapomnij ze zrobiłaś. Tylko beta na tym etapie.

Mialas super blastocyste więc staraj się myśleć pozytywnie.
Mi wyszedł i to bardzo wyraźną kreska na najtańszym teście na drugim droższym ledwo widoczna. Dodam że miałam blastke

Do góry