reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oj temat przyjaciolek w ciazy jest ciezki ;( ❤ ❤ ❤ jestem z Toba i ie rycz ;) ty zaraz tez bedziesz takie zdjecia posiadac - dopiero bedziecie z mezem cykac foteczki ;)
To taki złożony problem bo ta dzidzia jest nie do końca chciana tzn nie planowana typowa wpadka.
A ja czuje radość bo to piekne ze będzie miała córeczkę❤️
Ale z drugiej sprawia mi wielki ból - choć nigdy nawet przez sekundę nie dałam jej tego odczuć.
Nikt nie wie ze się staramy - oprócz mojej siostry ale nawet ona nie wie ze podeszliśmy do in vitro. Ciagle myśli ze naturalnie i ciagle powtarza „ zobaczysz już niedługo się uda” ale ja wiecie mam takie mmmmhm Aha No jasne, pewnie jestem pozytywnie nastawiona 😂😂
Także tylko tu na forum mogę się uzewnętrznić trochę ✊❤️

reklama
Biedna😢. Chodź do mnie na kotleciki to Cię przytulę 😢. Nie płacz 🙏
Mi moja sister wysyła codziennie zdjęcia... Wiesz co czuję, prawda?
Wiem ja przeżyłam już ciąże szwagierki i przyjaciółki. Chyba już nic mnie nie złamie 🤟 ale do dziś boli jak widzę teściów zakochanych w małej i marzy mi się żeby kiedyś tak rozpieszczali moje dziecko 🥺😍 a może wtedy i mi skapnie trochę ich uwagi ...

Właśnie! Jak to napisałaś to pomyślałam że ja też tak do niedawna żyłam. Od cyklu do cyklu, i tak w kółko. A teraz jak mam dłuższą przerwę, (nie z własnego wyboru) to zaczęłam zauważać inne wartościowe rzeczy w moim życiu ❤️. I było całkiem fajnie, powiem Ci🙂. Niestety ten luzacki czas się już kończy i czas wracać do tej nierównej walki 🙃
Panietaj, że wracasz, żeby wygrać!!! 😊

Nie bój się kochana.. musi być wszystko dobrze. Ja trzymam kciuki caly czas I myślę pozytywnie o Was wszystkich, bo wiem,że teraz jest Wam ciężko. Trudny czas przed Wami, badania, leczenie, transfery.. I to wszystko w dobie pandemii.
Myślę,że każda ciężarna z forum wysyła wszystkie ciążowe fluidy w Waszą stronę [emoji8]
Dziekuje kochana ❤
Boje sie. Wiem ze musze byc silna dla meza , rodziny i dla was. Wiem ze moge tutaj powiedziec o swoich uczuciach. Uslyszalam ostatnio ze powinniśmy sobie dac spokoj. Ze ja trace tym wszystkim zdrowie! Te slowa powiedziala kobieta ktora ma dziecko i nigdy tego nie zrozumie. Dopoki mam sile bede walczyc koniec kropka. Mam jeszcze 4 śnieżynki i nie odpuszcze na pewno😉

reklama
Dziekuje kochana ❤
Boje sie. Wiem ze musze byc silna dla meza , rodziny i dla was. Wiem ze moge tutaj powiedziec o swoich uczuciach. Uslyszalam ostatnio ze powinniśmy sobie dac spokoj. Ze ja trace tym wszystkim zdrowie! Te slowa powiedziala kobieta ktora ma dziecko i nigdy tego nie zrozumie. Dopoki mam sile bede walczyc koniec kropka. Mam jeszcze 4 śnieżynki i nie odpuszcze na pewno😉
Jak to cie pocieszy to ja dokładnie takie słowa usłyszałam od mojej mamy. Pewnie nie chciala źle, o mnie sie martwiła, ja jestem jej dzieckiem, ale przykrosc mi sprawiła przeokrutna! I podcieła mi skrzydła! Teraz duzo ostrozniej podchodze do tego co jej mówię.
Trzymaj sie cieplutko i głowa do góry😊Masz cztery mrozaczki, masz dla kogo walczyć!!

Do góry