Nie sadze ze zrobilam tak wiele niepotrzebnych badan - teraz kiedy one wychodz spoko tak sie moze wydawaca ale niestety wszystko na to wskazywalo ze cos jest nie tak. Nie wiesz bo nie bylo cie tu jakis czas ja przy jednym slabo droznym jajowoadze w miedzy czasie zaszlam w ciaze i sie okazlo rozlanym pustem jajem po tym jak trzy miesiace wczesniej wzielam ostatniego zarodka i tez sie okazalo ze musze urodzic puste jajo i sama to zrobilam a obijalam sie Z TYM prze prawie 1,5 miesiaca zanim odstawilam leki... Wczesniej dwie biochemie. Sa osoby tu na forum kotre twierdzily ze marnuje zarodki zamiast sie zbadac wiec jak widac zdania sa rozne
Moja ostania stymulacja tez byla dla mnie koszmarem, AMH ponad 9 40 pecherzykow, po czym okazalo sie z wielu innych przyczyn ze zostaje z jednym mrozaczkeim bo siwzy transfer nigdy nie wchodzi w gre
Ale spoko nie znamy sie - ja poporstu czuje w sobie tyle pokladow milosci i tak wielką potrzebe zalozenia rodziny i przede wszystkim obdarowania meza dzieckiem ze jestem w stanie zrezygnowac ze swoich genow
No i jestem tez troche histeryczka, neurotyczka, mam ADHD i i hiochodnryczka o juz wszyscy wiedza
Nauczysz sie mnie