reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My też wiecznie kupujemy używki i ja się brzydzę takiego auta dopóki go sobie sama nie posprzątam🙂
Kiedyś w Top Gear ( ktoś ogląda?) sprawdzali co się nagromadziło w takim kilkuletnim aucie, i nie chcecie wiedzieć co tam było 😱😱😱
Tez to oglądałam 😱😱Pamietam ze m. In. wlosy tam znaleźli, ale nie te z glowy🤪

Ooo nie ja Ci gwarantuje [emoji23]
Czemu nigdy nie wyprodukowali leków które mają w ulotce "powoduje zmniejszenie masy ciała"?
Czy tylko ja zawsze trafiam na te które powodują zwiększenie? [emoji23] Rok temu w 2 miesiące na migrenę +8kg w 2msc i kurde jakoś zostały [emoji24]

Żeby nie było nie usprawiedliwiam się lekami, zawsze byłam trochę większa, a praca całkowicie siedząca [emoji24] wymówki na nie ćwiczenie też się zawsze znajdą. Motywacja kończy się po paru dniach. Taki ze mnie typowy grubas sam sobie winny [emoji24]
E tam. Ja też jestem gruba
I stara. I wredna jeszcze do tego🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈Także nie przejmuj się Kochana💓💓💓😘😘😘

Ooo nie ja Ci gwarantuje [emoji23]
Czemu nigdy nie wyprodukowali leków które mają w ulotce "powoduje zmniejszenie masy ciała"?
Czy tylko ja zawsze trafiam na te które powodują zwiększenie? [emoji23] Rok temu w 2 miesiące na migrenę +8kg w 2msc i kurde jakoś zostały [emoji24]

Żeby nie było nie usprawiedliwiam się lekami, zawsze byłam trochę większa, a praca całkowicie siedząca [emoji24] wymówki na nie ćwiczenie też się zawsze znajdą. Motywacja kończy się po paru dniach. Taki ze mnie typowy grubas sam sobie winny [emoji24]
Ja tez zawsze bylam wieksza moze nie gruba ale...Nic mnie nie motyowali do diety ani slub ani nowe wieksze spodnie.Dopoki nie poszlam do szpitala robic droznosc i stanelam na wadze.Matko wazylam 82 kg!!!Zamarlam i prawie sie poplakalam
Moja budowa ciala jest na tyle dobra ze nie bylo tych moich kg widac ale waga pokazala cala prawde.Od nastepnego dnia zarzucilam sama sobie diete.Schudlam 17-18 kg w ciagu roku.Bylo ciezko bo jestem ciastolubna ale bylo warto.Zmienilam nawyki zywieniowe i rezultaty sa.Acha zero sportu mam😉Takze jak mi sie udalo to kazdej sie uda🙂

reklama
Do góry