Moge Ci doradzic zakup auta po lisingowego.To niwe auta w fajnych cenach i wiesz przeglady byly w autoryzowanych salonach-bo auta na gwarancji.My mamy z takiego salonu i napewno naszd kolejne tez tam bedziemy kupowacNic kuwaaaa nie kupiłam.
Jadę w środę aż na Płock. Jak nie sprzeda, to się pochwalę. I szczerze Fredka, to już mam Kuwaaa dośći gdyby nie to, że muszę mieć sprawne auto, by na te Katowice pomykać, to chyba bym jeździła ta swoją hondziną aż by się staruszka nie rozkraczyła
reklama
On sam nie łowi, kumpel mu te ryby sprezentował . To ty jesteś dobrą żoną że się tak poświęcasz .Ciesz sie ze Twoj przynosi.Ja wczoraj caly dzien bylam z mezem na rybach.Nie dosc ze tego nie znosze to biedakowi nic nie bralo.Ale tska umeczona wrocilam ze padlam o 20
Kuwa, ogarnij się i myśl pozytywnie . Gorsze rzeczy przetrwałaś i teraz też dasz radę . Nie łam sięwrocilam do domu alutak zostala u tesci ;( Do tej potu sie zastanawiam po co robie i czy musze robic ta histero ;( jestem sama bez psow w tym wielkim domu bym padla ;( nie umialam wyjsc od rodzicow ;( @Ugly80 czesto udaje sie za pierwszym razem a czasami jak na moim przypadku widac nie udaaje sie ... ;( nienawidze narkozy nie potrafie nie myslec o mojej mamie ;( jak bede usypiana to ona bedzie miala zabieg k....wa jestem cien cienia jak na tescie ssikanym, podkowy pod oczami i azamiast przytyc to schudlam ;( ja juz nie mam marzen...
Bo ci do twardego tylka nakopię
A ja jestem mega gruba [emoji23]Ja cały czas wyglądam jak wypłosz[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
I chyba jestem jedyną nie-łaską a tym forum[emoji3166][emoji3166][emoji3166]
I co gorsze-dooobrze mi z tym[emoji12][emoji12][emoji12][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wlasnie opowiedzialam to mezowi i poplakalam sie ze smiechu z tymi nogamZapomniałas dodać, że leżała na podłodze, a on ja noga popychał, żeby jej nogi wyrównać i odblokować [emoji16]
Nie stać mnieja mam na auto przeznaczone max 17 rys, bo reszta (23) na Dziecko idzieMoge Ci doradzic zakup auta po lisingowego.To niwe auta w fajnych cenach i wiesz przeglady byly w autoryzowanych salonach-bo auta na gwarancji.My mamy z takiego salonu i napewno naszd kolejne tez tam bedziemy kupowac
Taaaaa. Jaaasne. Słyszałam już to a potem wstawiały tu zdjęcia te "niby" grubeA ja jestem mega gruba [emoji23]
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Miszczyni!!! Całe szczęście, że jakoś przeżyjeszPostaram się to jakoś przeżyć [emoji23][emoji1787][emoji16][emoji23][emoji1787][emoji16]
Spoko, poczekaj na bazylię. Kiedyś się na pewno odezwie i Ci doradzi.
Szczerze? Nie wiem.. sama się sobie dziwię że trzy razy to już znioslam. Zawsze byłam wtedy w pracy. Więc do pokoju obok, 10 minut bek, SMS do męża (przez telefon chyba bym nie dała rady albo osobiście), telefon do pani dr i spowrotem do roboty.A ja mam jutro betę! [emoji33] Jak wy dziewczyny się podnosiłyście po negatywnej becie? Ja się boje, ze nie ogarnę się tak szybko, ze nie dam rady. Do piątku siedzę na zwolnieniu bo hormony dają mi w tyłek i mam problemy z oddychaniem. Jak sobie poradzić ...??? Może ja za dużo od siebie wymagam.niechce, żeby mój syn widział mnie w rozpaczy wiec będę musiała się ogarnąć :-(
Nigdy nie pozwoliłam sobie na to żeby przy moim P płakać, on też to bardzo przezywa więc nie chciałam go dobijać. Mnie podnosi to że on jest silny. Jeśli on się złamie to już po mnie [emoji24]
reklama
Brzmi jak lekki zarzutTrzaskam, bo jestem w ciazy i mam więcej czasu ! Czytam Wszystko !!! [emoji39][emoji39] jeszcze by mi ktoś mógł kolację zrobic i podać , bo się bardzo leniwa zrobilam [emoji85][emoji85]
Podziel się: