A mówiłam Jej, że się to nasze picie źle skończy A raczej te dodatkiJej marchewki i moje prażynki... Do winaPamietam to
Ale sprawa z marchewkami przeszla do histori
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Tez to oglądałam Pamietam ze m. In. wlosy tam znaleźli, ale nie te z glowyMy też wiecznie kupujemy używki i ja się brzydzę takiego auta dopóki go sobie sama nie posprzątam
Kiedyś w Top Gear ( ktoś ogląda?) sprawdzali co się nagromadziło w takim kilkuletnim aucie, i nie chcecie wiedzieć co tam było
Netiaskitchen
U mnie wyszło 28% skuteczności ... i w tym wczorajszym zestawieniu ktore wrzucała @motylek24 moja klinika miała 26%, więc chyba jednak coś w tym jest.Nie mam czasu na skuteczność kilku procent wolę te 40 procent o których mówi lekarz. Borowina to sobie mogę robić do usranej...
E tam. Ja też jestem grubaOoo nie ja Ci gwarantuje [emoji23]
Czemu nigdy nie wyprodukowali leków które mają w ulotce "powoduje zmniejszenie masy ciała"?
Czy tylko ja zawsze trafiam na te które powodują zwiększenie? [emoji23] Rok temu w 2 miesiące na migrenę +8kg w 2msc i kurde jakoś zostały [emoji24]
Żeby nie było nie usprawiedliwiam się lekami, zawsze byłam trochę większa, a praca całkowicie siedząca [emoji24] wymówki na nie ćwiczenie też się zawsze znajdą. Motywacja kończy się po paru dniach. Taki ze mnie typowy grubas sam sobie winny [emoji24]
I stara. I wredna jeszcze do tegoTakże nie przejmuj się Kochana
Pójdźka
My tez używki, staruszki z regóły, bo moj maz ma sentyment. I czyszczenie wnetrza, pranie tapicerek obowiazkowe!!Tez to oglądałam Pamietam ze m. In. wlosy tam znaleźli, ale nie te z glowy
Fuuujjj. @Pójdźka kuwaaaa, ja muszę kupić to autoooooooTez to oglądałam Pamietam ze m. In. wlosy tam znaleźli, ale nie te z glowy
Netiaskitchen
Ale nie jest Ci miło że zapisałyśmy się złotymi zgłoskami w historii tego forum?A mówiłam Jej, że się to nasze picie źle skończy A raczej te dodatkiJej marchewki i moje prażynki... Do wina
Nie zapominaj o odchodach . Nie zwierzęcychTez to oglądałam Pamietam ze m. In. wlosy tam znaleźli, ale nie te z glowy
Ja tez zawsze bylam wieksza moze nie gruba ale...Nic mnie nie motyowali do diety ani slub ani nowe wieksze spodnie.Dopoki nie poszlam do szpitala robic droznosc i stanelam na wadze.Matko wazylam 82 kg!!!Zamarlam i prawie sie poplakalamOoo nie ja Ci gwarantuje [emoji23]
Czemu nigdy nie wyprodukowali leków które mają w ulotce "powoduje zmniejszenie masy ciała"?
Czy tylko ja zawsze trafiam na te które powodują zwiększenie? [emoji23] Rok temu w 2 miesiące na migrenę +8kg w 2msc i kurde jakoś zostały [emoji24]
Żeby nie było nie usprawiedliwiam się lekami, zawsze byłam trochę większa, a praca całkowicie siedząca [emoji24] wymówki na nie ćwiczenie też się zawsze znajdą. Motywacja kończy się po paru dniach. Taki ze mnie typowy grubas sam sobie winny [emoji24]
Moja budowa ciala jest na tyle dobra ze nie bylo tych moich kg widac ale waga pokazala cala prawde.Od nastepnego dnia zarzucilam sama sobie diete.Schudlam 17-18 kg w ciagu roku.Bylo ciezko bo jestem ciastolubna ale bylo warto.Zmienilam nawyki zywieniowe i rezultaty sa.Acha zero sportu mamTakze jak mi sie udalo to kazdej sie uda
reklama
Netiaskitchen
K***a, przecież one są żółtePoczekaj Kobito aż zacznę z niebieskimi tabletami, co mi @Netiaskitchen Kochana wysłała
A tak wogóle to wszystko wina @nieagatka
Ale Jej trza wybaczyć, bo Łona Pani w ciunży
Podziel się: