NajlepszaOn mowi ze tylko ze mna lubi lazic na te ryby a ja miekka dupa i czasami chodzeOn sam nie łowi, kumpel mu te ryby sprezentował . To ty jesteś dobrą żoną że się tak poświęcasz .
reklama
Wybacz, jesteś laikiem. Niczego nie doświadczyłaś i nic nie wiesz. A co tego jesteś niemiła dla dziewczyn, które chcą ci pomóc.A co ty myślisz? Ze jak pierwszy raz podchodze to laik? Przed chwilą wogole nie miałam nadzieji na dziecko a te 40 per dla mnie jest jak ogromna szansa. Nie opisujesz mi tego
No to troche lipa.Tez bym sie bala tak od kogos obcego kupic autoNie stać mnieja mam na auto przeznaczone max 17 rys, bo reszta (23) na Dziecko idzie
Ooo nie ja Ci gwarantuje [emoji23]Taaaaa. Jaaasne. Słyszałam już to a potem wstawiały tu zdjęcia te "niby" grube[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Czemu nigdy nie wyprodukowali leków które mają w ulotce "powoduje zmniejszenie masy ciała"?
Czy tylko ja zawsze trafiam na te które powodują zwiększenie? [emoji23] Rok temu w 2 miesiące na migrenę +8kg w 2msc i kurde jakoś zostały [emoji24]
Żeby nie było nie usprawiedliwiam się lekami, zawsze byłam trochę większa, a praca całkowicie siedząca [emoji24] wymówki na nie ćwiczenie też się zawsze znajdą. Motywacja kończy się po paru dniach. Taki ze mnie typowy grubas sam sobie winny [emoji24]
Aluzja-żalu ja. Kumam czaczęNo coś Ty- to taka aluzja była [emoji23][emoji1787] Mama dzisiaj do mnie, jak zapytala czy coś tam jutro zrobię i jej odpowiedziałam,ze jak będę miała czas " A co Ty masz do roboty?"[emoji1787][emoji23]
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Poczekaj na ten wynik, zanim się bedziesz zastanawiać jak się podnieśćA ja mam jutro betę! Jak wy dziewczyny się podnosiłyście po negatywnej becie? Ja się boje, ze nie ogarnę się tak szybko, ze nie dam rady. Do piątku siedzę na zwolnieniu bo hormony dają mi w tyłek i mam problemy z oddychaniem. Jak sobie poradzić ...??? Może ja za dużo od siebie wymagam.niechce, żeby mój syn widział mnie w rozpaczy wiec będę musiała się ogarnąć :-(
jak coś to pomożemy, ale może nie będzie trzeba wcale pomagać
Mi cztery pod rząd nieudane transfery pokazały, że po kazdym było latwiej się podnieść. Pierwszy po przerwie tzn. wrześniowy byl chyba najtrudniejszy, podchodzilysmy w jednym czasie z @goffa13 i @Murawa, i wyszlo jak w statystykach, 33%sukcesu, @goffa13 miala co świętować, a my z @Murawa się wspolnie narąbałyśmy... ja ogladalam Bridget Jones 3, chlipałam i zagryzałam wino musujące marchewkami... Potem kac gigant i jakoś najgorsze minęło
Pójdźka
Tak w 6dpt 9,ale oczywiście zrobilam nastepnego dnia i juz bylo 4,85 wiec mysle ze to jednak po tym pregnylu pozostalosc, bo teraz dostalam dwa razy po 0,5amp.Ty, Ty... Czekaj no.
Bo Ty miałaś w 6dpt 9 betę, tak? Czy coś poknociłam? A potem robiłaś?Przepraszam Cię, i już nie będę się tłumaczyć, że dupa ze mnie ostatnio
Znasz statystyki jak nie ma bety w 6dpt dobrze rozwinietej blastki, a tym bardziej dwóch to szanse sa nikłe. No niestety....
Przy pierwszym transferze jak tez mialam dwie podane to w 5dpt, bo ja wtedy to jakos zle obliczylam i poszlam szybciej juz mialam ponad 20 bete.
My też wiecznie kupujemy używki i ja się brzydzę takiego auta dopóki go sobie sama nie posprzątamNo to troche lipa.Tez bym sie bala tak od kogos obcego kupic auto
Kiedyś w Top Gear ( ktoś ogląda?) sprawdzali co się nagromadziło w takim kilkuletnim aucie, i nie chcecie wiedzieć co tam było
To faktycznie lipowiskoechh.Tak w 6dpt 9,ale oczywiście zrobilam nastepnego dnia i juz bylo 4,85 wiec mysle ze to jednak po tym pregnylu pozostalosc, bo teraz dostalam dwa razy po 0,5amp.
Znasz statystyki jak nie ma bety w 6dpt dobrze rozwinietej blastki, a tym bardziej dwóch to szanse sa nikłe. No niestety....
Przy pierwszym transferze jak tez mialam dwie podane to w 5dpt, bo ja wtedy to jakos zle obliczylam i poszlam szybciej juz mialam ponad 20 bete.
Podnoś tyłek i do boju Kochanauda nam się, uda!!!
reklama
Pójdźka
Pamietam toPoczekaj na ten wynik, zanim się bedziesz zastanawiać jak się podnieść
jak coś to pomożemy, ale może nie będzie trzeba wcale pomagać
Mi cztery pod rząd nieudane transfery pokazały, że po kazdym było latwiej się podnieść. Pierwszy po przerwie tzn. wrześniowy byl chyba najtrudniejszy, podchodzilysmy w jednym czasie z @goffa13 i @Murawa, i wyszlo jak w statystykach, 33%sukcesu, @goffa13 miala co świętować, a my z @Murawa się wspolnie narąbałyśmy... ja ogladalam Bridget Jones 3, chlipałam i zagryzałam wino musujące marchewkami... Potem kac gigant i jakoś najgorsze minęło
Ale sprawa z marchewkami przeszla do histori
Podziel się: