reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jej dziewczyny, ale się uśmiałam. Lubię wejść na forum i prawie pod każdym postem trzasnąć lajka - bo na aplikacji poszaleć nie można A rzadko się loguje przez przeglądarkę. Fajnie,że humorki dopisują [emoji110][emoji4][emoji39]
Tylko trochę mi też brakuje ripost @Tasza. Nie odzywa się coś nasza Pani od owieczek..
Nooo popieram!
A Ty tak trzaskasz tee lajki, że mnie się forum zawiesza🤣🤣🤣

reklama
Pewnie hormony i ogólnie ciąża mimo ze nie daje fizycznych objawów to na psychikę nie pozostaje bez wpływu😊Strasznie leci ten czas!!! 😊Już 7 miesiąc? Kiedy to zlecialo się pytam??? 😀Fajnie że się odzywasz😘
U mnie spokój, za kilka dni zaczynam 18tydz😊Maksik od jutra wraca do żłobka, więc może trochę czasu dla siebie uda mi się wreszcie znaleźć 😊
O Pani 😱😱😱18 tydzień?!? To ja się pytam kiedyyyyyy??? 😍😍😍

T
TWÓJ wybór 👍
Tyle, że fajnie byłoby, byś zdała sobie sprawę, że in vitro to też nie pięć minut i może 1 osobie na 100 udaje się za pierwszym razem. A wszystkie badania, stymulacja, przygotowanie to minimum 3-4 miesiące ...wiec nie do usranej... Jak widzisz😘
A co ty myślisz? Ze jak pierwszy raz podchodze to laik? Przed chwilą wogole nie miałam nadzieji na dziecko a te 40 per dla mnie jest jak ogromna szansa. Nie opisujesz mi tego

A co ty myślisz? Ze jak pierwszy raz podchodze to laik? Przed chwilą wogole nie miałam nadzieji na dziecko a te 40 per dla mnie jest jak ogromna szansa. Nie opisujesz mi tego
Ja chciałam tylko pomoc, zupełnie nie rozumiem Twoich ataków. Nie pisze Ci, byś zrezygnowała z invitro i obłożyła się plastrami... Tylko byś w międzyczasie spróbowała też czego innego. Pytałaś o podstawowe badania, więc logicznie wywnioskowałam, że jesteś na początku drogi i z serca Ci napisałam listę badań.
Super, że nie jesteś laikiem, bo ja byłam strasznym, jak zaczynałam 4 lata temu😉
W takim razie, jak już wszystko wiesz, to ja się nie odzywam. I życzę Ci powodzenia✊👍

Jej dziewczyny, ale się uśmiałam. Lubię wejść na forum i prawie pod każdym postem trzasnąć lajka - bo na aplikacji poszaleć nie można A rzadko się loguje przez przeglądarkę. Fajnie,że humorki dopisują [emoji110][emoji4][emoji39]
Tylko trochę mi też brakuje ripost @Tasza. Nie odzywa się coś nasza Pani od owieczek..
To @Murawa coś tam ćpie i się nie podzieli 😂.

@Natsnats na rybach byłaś? Mój mężu mi dziś przyniósł 2 zdobyczne szczupaki. Ogromnne, bałam się ich. Latał koło nich i się cieszył a ja sobie w myślach mówiłam że przecież ja wolę filety 🤦
Ciesz sie ze Twoj przynosi.Ja wczoraj caly dzien bylam z mezem na rybach.Nie dosc ze tego nie znosze to biedakowi nic nie bralo.Ale tska umeczona wrocilam ze padlam o 20😄

Murawa daje ci po prostu wybór a ty zrobisz co zechcesz 😘. Ja na początku swojej drogi byłam zielona i szkoda że nikt mi nie przedstawił wszystkich możliwych opcji 🙂

reklama
wrocilam do domu alutak zostala u tesci ;( Do tej potu sie zastanawiam po co robie i czy musze robic ta histero ;( jestem sama bez psow w tym wielkim domu bym padla ;( nie umialam wyjsc od rodzicow ;( @Ugly80 czesto udaje sie za pierwszym razem a czasami jak na moim przypadku widac nie udaaje sie ... ;( nienawidze narkozy 😭 😭 😭 😭 nie potrafie nie myslec o mojej mamie ;( jak bede usypiana to ona bedzie miala zabieg 😭😭😭 k....wa jestem cien cienia jak na tescie ssikanym, podkowy pod oczami i azamiast przytyc to schudlam ;( ja juz nie mam marzen...

Do góry