reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega ❤ jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie ❤
super
Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega ❤ jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie ❤
Super wieści ❤
Dawaj znać bazylii to Cię wpisze w kalendarz🌸
Ćwiczyć po?Oj nieee
Raczej tylko leżeć i pachnieć 🙂

Mnie tez nosiło, ale betowalam najpredzej w 10dpt bo się po prostu balam wczesniej. Potem zalowalam, bo nawet nie wiedziałam czy coś drgnęło A potem 0.. nie ma złotego środka. Ja ciągle trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Tak, dziś o dziwo pospalam do prawie 7.. I kot był laskawy bo tylko raz zrobil do mnie podejście a potem cierpliwie czekał aż oczy otworze, oczywiście czujny jak ważka[emoji23][emoji1787] teraz wystawilam blade racice na słonce. Siedzę na balkonie i sapie z obżarstwa po obiedzie. Ale loda jeszcze wcisne [emoji39]
To super😊😊Jaki Koteł łaskaey😉Ciesze sie ze pospalas i pojadlas😊
Milego dzionka😊😘😘

Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega [emoji173] jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie [emoji173]
Bardzo możliwe że ja też będę miała transfer 1.06 [emoji4]

Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić 😞
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Fredzia @fredka84 to ty już dwie stymulację miałaś? Ja się trochę zdolowalam, bo nie wiadomo kiedy we Francji można ruszyć z procedura. Ale później już sobie myśle ze będzie jak będzie, nic już nie planuje, oprócz przeorowadzki, bo jak widać życie zaskakuje...

Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić [emoji20]
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Ja brałabym jeden. I ofkors wierzymy, że się uda. Nie rób planów co dalej, bo póki co masz jeszcze dwie szanse, więc proszę Cie, spinaj poślady i walcz, a nie zakładasz czarny scenariusz i kolejna stymulacje.

reklama
Do góry