Pójdźka
Fanka BB :)
Dzeonilam do invicty na sobote nie ma miejscja bym zrobiław invikcie bo nie da się porównać :-( później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzeonilam do invicty na sobote nie ma miejscja bym zrobiław invikcie bo nie da się porównać :-( później
Zrób betę jeszcze jutro, będzie wiadomo czy rośnieDzeonilam do invicty na sobote nie ma miejsc
A co miałaś od Paśnika?Dziękuje kochana♥
Najgorsze ze teraz to bylo po tym leczeniu od pasnika, dwa zarodki, embrioglu, nacinanie otoczki, akupunktura, heparyna i nic...no tylko tego znachora jeszcze nie odwiedzilam No i teraz co mi juz pozostało?? To mnie chyba najbardziej załamuje.
superHej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega ❤ jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie ❤
Super wieści ❤Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega ❤ jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie ❤
To superJaki Koteł łaskaeyCiesze sie ze pospalas i pojadlasMnie tez nosiło, ale betowalam najpredzej w 10dpt bo się po prostu balam wczesniej. Potem zalowalam, bo nawet nie wiedziałam czy coś drgnęło A potem 0.. nie ma złotego środka. Ja ciągle trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Tak, dziś o dziwo pospalam do prawie 7.. I kot był laskawy bo tylko raz zrobil do mnie podejście a potem cierpliwie czekał aż oczy otworze, oczywiście czujny jak ważka[emoji23][emoji1787] teraz wystawilam blade racice na słonce. Siedzę na balkonie i sapie z obżarstwa po obiedzie. Ale loda jeszcze wcisne [emoji39]
Equoral 50mg 2x1,encorton w cyklu przed. W cyklu z transferem encorton+heparyneA co miałaś od Paśnika?
Bardzo możliwe że ja też będę miała transfer 1.06 [emoji4]Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega [emoji173] jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie [emoji173]
Fredzia @fredka84 to ty już dwie stymulację miałaś? Ja się trochę zdolowalam, bo nie wiadomo kiedy we Francji można ruszyć z procedura. Ale później już sobie myśle ze będzie jak będzie, nic już nie planuje, oprócz przeorowadzki, bo jak widać życie zaskakuje...Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Ja brałabym jeden. I ofkors wierzymy, że się uda. Nie rób planów co dalej, bo póki co masz jeszcze dwie szanse, więc proszę Cie, spinaj poślady i walcz, a nie zakładasz czarny scenariusz i kolejna stymulacje.Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić [emoji20]
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Super ,czekamy na wieści !Bardzo możliwe że ja też będę miała transfer 1.06 [emoji4]