reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę 😉😉 kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł 😭😭

reklama
Fredzia @fredka84 to ty już dwie stymulację miałaś? Ja się trochę zdolowalam, bo nie wiadomo kiedy we Francji można ruszyć z procedura. Ale później już sobie myśle ze będzie jak będzie, nic już nie planuje, oprócz przeorowadzki, bo jak widać życie zaskakuje...
No, dwie już, a trzecia to chyba będzie ostatnia🙁. Chyba że bank okradnę😜

Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę [emoji6][emoji6] kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł [emoji24][emoji24]
A jaki masz poziom? Ja już nie mam ale przy pierwszym transferze przyjmowałam.

Hej dziewczyny.
Ja po wizycie, w brzuszku wszystko dobrze 😊
Po omówieniu wszystkiego co do drugiej procedury zostajemy przy lekach co miałam bo dobrze na nie zareagowałam i nie będziemy kabinowac z innymi bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.
Dodany bym miała encorton i heparyne, te zmiany.
Mój ma nowe witaminy... Sermatrop alfa albo nucleox, wiecie gdzie je nabyć bo w zwykłej aptece u mnie nie ma, a na stronie to tylko takiej z suplementami widzialam ale nie wiem co to za źródło...

Jak się zdecyduję to w czerwcu stymulacja, aaa Wspomnial coś że może zrobimy na świeżych a nie mrożonych, ale jeszcze nie czytałam jak to dokładnie się odbywa, to bliżej transferu powedzial wtedy.

Więc taka moja historia z dziś 😘
Dobre wieści 😀

reklama
Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę 😉😉 kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł 😭😭
Jejku, ja mam niestety wyliczone dla siebie, a chętnie bym się podzieliła 🙁.

Do góry