Pójdźka
Fanka BB :)
No cos tyNic innego juz nie mozemy zrobic... Tez w poniedziałek betujesz?Ja mam większego pecha niż Ty;-) wiec możesz się zdziwić. Czekamy babo ...jakie trudne to czekanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cos tyNic innego juz nie mozemy zrobic... Tez w poniedziałek betujesz?Ja mam większego pecha niż Ty;-) wiec możesz się zdziwić. Czekamy babo ...jakie trudne to czekanie
Najchetniej w sobotę bym zrobila, ale nie chce mi sie tej invicty oglądać. I tam teraz trzeba sie umawiać. Sama nie wiem...Kochana, a teraz dopiero w pon robisz będę? Czy w sobotę?
Niestety to byly dwa ostatnieA masz jeszcze jakieś zarodki ? Czy zaczynasz od nowa? Jakby co
Tak umówiona jestem na poniedziałek. I tez będę przezywać jak ty:-) bo to będzie 7dptNo cos tyNic innego juz nie mozemy zrobic... Tez w poniedziałek betujesz?
Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracićTez kazal sie zgłosić. Tylko ze my musimy zacząć od nowa cała procedurę, a u mnie alno urodzaj zardokow albo w ogóle.
Do invicty nie wrocimy na pewno! Szkoda mi mojego lekarza, bo na prawdę spoko gość, ale wkurzaja mnie.
Spokojnie nie odstawieA ja nie wierzę że to z pregnylu, chyba wczoraj pisałaś ze juz nie powinno go być? Na spokojnie powtórz za 2 dni, my tu na Ciebie będziemy czekać 9 to nie 0.
i absolutnie nie odstawiaj leków pls!!!
Ja wzielam dwa bo ten jeden byl z szostej doby 3.2.3 wiec troszke slabszy i nie chcialam go zostawiac. Poza tym jak za pierwszym razem miałam dwa to beta wystrzeliła i lekarz sugierowal ze to dlatego ze byly dwa podane.Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Wiesz ja zaczynam myśleć, ze te 5 lat temu to ja miałam ogromne szczescie ze się udało.Niestety to byly dwa ostatnie
Dajesz nadzieje, ale pewnie pregnylu wtedy przed transferem nie mialas?Mój syn jest na to żywym dowodem.. Wtedy żadnego immunoleczenia nie miałam.. Ta betę pamietac będę do końca życia.. 9 w 6dpt..
A nie możesz jutro zrobić bety? Jak jest ciąża to będzie przyrastać jak pregnyl to spadnie.Ja wzielam dwa bo ten jeden byl z szostej doby 3.2.3 wiec troszke slabszy i nie chcialam go zostawiac. Poza tym jak za pierwszym razem miałam dwa to beta wystrzeliła i lekarz sugierowal ze to dlatego ze byly dwa podane.