Netiaskitchen
Fanka BB :)
Juz ochłonęłam. Leków na pewno nie odstawie. Poczekam do poniedziałku na ostateczny wyrokDzięki za wiare w moje kropeczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz ochłonęłam. Leków na pewno nie odstawie. Poczekam do poniedziałku na ostateczny wyrokDzięki za wiare w moje kropeczki!
Też bym się bała brać dwóch. Bralam po jednym i na Twoim miejscu też bym tam zrobiła. 2 szanse. Mało i bardzo dużo jednocześnieJa też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Ale czad!!! Będę trzymać kciuki dawaj znać jak będziesz wiedziała na pewno!!!Bardzo możliwe że ja też będę miała transfer 1.06 [emoji4]
No moje dwa pierwsze z pierwszej stymulacji chyba też byly 4.1.1. Określali je jako dwa najlepsze, a wtedy miałam aż 7 blastek. To był pierwszy i jedyny transfer z dwoma na raz. Beta zerowa.Ciazy brak mimo dwoch mercedesów zarodkowych. Implantacja byla beta rosla prawie do 300 i spadła.
Super ze masz plan i możliwości podchodzić tak szybko do kolejnej procedury.Hej dziewczyny.
Ja po wizycie, w brzuszku wszystko dobrze
Po omówieniu wszystkiego co do drugiej procedury zostajemy przy lekach co miałam bo dobrze na nie zareagowałam i nie będziemy kabinowac z innymi bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.
Dodany bym miała encorton i heparyne, te zmiany.
Mój ma nowe witaminy... Sermatrop alfa albo nucleox, wiecie gdzie je nabyć bo w zwykłej aptece u mnie nie ma, a na stronie to tylko takiej z suplementami widzialam ale nie wiem co to za źródło...
Jak się zdecyduję to w czerwcu stymulacja, aaa Wspomnial coś że może zrobimy na świeżych a nie mrożonych, ale jeszcze nie czytałam jak to dokładnie się odbywa, to bliżej transferu powedzial wtedy.
Więc taka moja historia z dziś
Super ze masz plan i możliwości podchodzić tak szybko do kolejnej procedury.
Zastanawiam się dlaczego niektóre kliniki nie maja żadnego problemu ze sterydami a inni nie chcą nawet uznać immunologii ...
Tak samo jest z heparyna, niektórym przepisują profilaktycznie bez wskazań a w innych klinikach nie można się doprosić
I super! Jest plan. I do tego od razu do dzieła. I jak widać niektórzy nie mają problemu z encortonem [emoji78]
Fakt w Bocianie heparynę przepisują profilaktycznie, widocznie widzą jakieś plusy. Za to nie dają relanium, tylko przed transferem jakiś zastrzyk domięśniowo w dupsko. Coś niby na skurcze macicy.Super ze masz plan i możliwości podchodzić tak szybko do kolejnej procedury.
Zastanawiam się dlaczego niektóre kliniki nie maja żadnego problemu ze sterydami a inni nie chcą nawet uznać immunologii ...
Tak samo jest z heparyna, niektórym przepisują profilaktycznie bez wskazań a w innych klinikach nie można się doprosić
Zajrzałam do was by podczytać i oczom nie wierzę co się dzieje. [emoji22]Ta klinika to się wręcz rozrasta... W Sopocie budują prywatny szpital!