reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poczekaj do poniedziałku jak dasz radę. Beta powinna być już naprawdę ładna.
Ostatnio obiecalam sobie ze nie będę latac jak walnięta i znowu mi odbija..
A normalnie ze mnie taki rozsadny, spokojny i opanowany czlowiek, a jeśli chodzi o in vitro to nie umiem zachowac spokoju.
A jak ci dzisiaj dzionek mija?
Mam nadzieje ze chociaz spalas dobrze?!

Ostatnio obiecalam sobie ze nie będę latac jak walnięta i znowu mi odbija..
A normalnie ze mnie taki rozsadny, spokojny i opanowany czlowiek, a jeśli chodzi o in vitro to nie umiem zachowac spokoju.
A jak ci dzisiaj dzionek mija?
Mam nadzieje ze chociaz spalas dobrze?!
ja bym zrobiław invikcie bo nie da się porównać :-( później

Jakoś podłamało mnie to C. Teraz podali mi 3BC a czeka na mnie jeszcze 3BC i 2BC. 4AA i 3BB podali razem i beta 0.
Wiesz co chyba nie ma reguły. To musi byc po prostu TEN zarodek i TEN czas. Ja też szukalam po transferze porwierdzenia ze ten z C to nie jest zły. Az w koncu przestalam szukać i czytać. Myślę ze każdy zarodek ma szanse:):) Twoj tez:)

reklama
Do góry