Weeeeź, może będzie tak jak u Aduśka ❤ Strasznie mi Cię szkoda, bo wiem co się teraz dzieje w Twojej głowie Jeszcze nie płaczemy myszko❤To tak jak ja. Chociaz moze dla rownowagi forumowej beta cię zaskoczy, czego bardzo ci życzę!! Ja mam podobnie jak @fredka84 kto ze mna betuje ten świętuje
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
To bardzo ładny zarodekPozna blastocysta, morfologicznie tez ok. Tez taki jeden mialam i pani embriolog mowila ze ładny. Jedne sa wolniejsze a inne szybciej dochodza do danego stadium!Czyli jak mam blastocyste 4.2.2 z 6 doby to znaczy ze nie mam szans na ciąże? Dać sobie odrazu spokój czy wierzyć ze się uda ?
Pójdźka
Dziękuje kochanaWeeeeź, może będzie tak jak u Aduśka ❤ Strasznie mi Cię szkoda, bo wiem co się teraz dzieje w Twojej głowie Jeszcze nie płaczemy myszko❤
Najgorsze ze teraz to bylo po tym leczeniu od pasnika, dwa zarodki, embrioglu, nacinanie otoczki, akupunktura, heparyna i nic...no tylko tego znachora jeszcze nie odwiedzilam No i teraz co mi juz pozostało?? To mnie chyba najbardziej załamuje.
Ja Twój przypadek porównuję do swojego i jak Tobie się nie uda to dla mnie też będzie duży cios . Co nam wtedy zostanie? Tylko próbować do skutku? A co Ci Paśnik powiedział jak się nie uda? Bo mi kazał sie zgłosić jak się z jednym zarodkiem nie udaDziękuje kochana♥
Najgorsze ze teraz to bylo po tym leczeniu od pasnika, dwa zarodki, embrioglu, nacinanie otoczki, akupunktura, heparyna i nic...no tylko tego znachora jeszcze nie odwiedzilam No i teraz co mi juz pozostało?? To mnie chyba najbardziej załamuje.
Pójdźka
Juz ochłonęłam. Leków na pewno nie odstawie. Poczekam do poniedziałku na ostateczny wyrokDzięki za wiare w moje kropeczki!przykro mi... a już się cieszyłam ze dobre wiadomości od rana. Przytulam Cię bardzo mocno ❤
Tez właśnie doczytałam, ze to 6dpt! Ja bym się cieszyla, bo to dopiero 6 dzień!
Jak @Netiaskitchen tylko nie odstawiaj leków!
Ja mam większego pecha niż Ty;-) wiec możesz się zdziwić. Czekamy babo ...jakie trudne to czekanieTo tak jak ja. Chociaz moze dla rownowagi forumowej beta cię zaskoczy, czego bardzo ci życzę!! Ja mam podobnie jak @fredka84 kto ze mna betuje ten świętuje
Pójdźka
Tez kazal sie zgłosić. Tylko ze my musimy zacząć od nowa cała procedurę, a u mnie alno urodzaj zardokow albo w ogóle.Ja Twój przypadek porównuję do swojego i jak Tobie się nie uda to dla mnie też będzie duży cios . Co nam wtedy zostanie? Tylko próbować do skutku? A co Ci Paśnik powiedział jak się nie uda? Bo mi kazał sie zgłosić jak się z jednym zarodkiem nie uda
Do invicty nie wrocimy na pewno! Szkoda mi mojego lekarza, bo na prawdę spoko gość, ale wkurzaja mnie.
Pójdźka
Wiem jak to boliMusimy próbować,, choc wiem ze serce boli.Bardzo mi przykro [emoji20] Trzymaj się kochana [emoji8]
ja ostatnio wydawało mi się że widzę cień cienia, chyba go sobie wymyśliłam [emoji19] już się w duchu cieszyłam a tu beta 0 [emoji19] już trzy razy nic nawet nie zaskoczyło.
Zaczęłam juz wątpić czy kiedykolwiek zaskoczy [emoji24]
Z jednej strony się cieszę na kolejny transfer a z drugiej boje się że kolejnej porażki nie wytrzymam [emoji24]
Tez sie trzymaj ciepło i duuuzo sily ci zycze! W koncu sie uda!
Jakoś podłamało mnie to C. Teraz podali mi 3BC a czeka na mnie jeszcze 3BC i 2BC. 4AA i 3BB podali razem i beta 0.Ja mam ciążę z BC a z "ładniejszych" zarodkow ciaze biochemiczne. Głowa do góry
reklama
A masz jeszcze jakieś zarodki ? Czy zaczynasz od nowa? Jakby coDziękuje kochana♥
Podziel się: