reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję
emoji8.png

A na jakie wyniki jeszcze czekasz? Jak w pracy?
Do Paśnika. I panel tarczycowy cały. Mam zrobić za około 2tyg.
W pracy ok. Bardzo dobrze idzie, tyle, że ciężko. Od tego tygodnia wracamy do pracy po 8h, więc będzie lepiej😁😁😁

reklama
Cześć!
@fredka84, @Waleczna36 spóźnione życzonka urodzinowe🎂🎂🎂🥂🥂🥂sto lat i spełnienia tego najważniejszego marzenia!!! ✊✊✊
@Doris30:-) ✊✊✊Za betkę!
@Natsnats ,super, że ruszasz✊✊✊
@Liliana87, dzięki za pamięć 💓
Ja ruszam z tarczycą, ruszam że staraniami.
Wizyta u Paśnika 14.05, ale chyba przełożę na czerwiec, bo nie zdążę z wynikami. Do sierpnia, września chce najpóźniej mieć transfer. Jeszcze tylko histero muszę ogarnąć. I działam!!! 😁😁😁😁Oby wszystko szło dobrze, bo mnie się leki przeterminują 🤣🤣🤣

Miłego Laski💓
Dziękuje kochana 😘 tez już się mega cieszę :))

Cześć!
@fredka84, @Waleczna36 spóźnione życzonka urodzinowe🎂🎂🎂🥂🥂🥂sto lat i spełnienia tego najważniejszego marzenia!!! ✊✊✊
@Doris30:-) ✊✊✊Za betkę!
@Natsnats ,super, że ruszasz✊✊✊
@Liliana87, dzięki za pamięć 💓
Wizyta u Paśnika 14.05, ale chyba przełożę na czerwiec, bo nie zdążę z wynikami. Do sierpnia, września chce najpóźniej mieć transfer. Jeszcze tylko histero muszę ogarnąć. I działam!!! 😁😁😁😁Oby wszystko szło dobrze, bo mnie się leki przeterminują 🤣🤣🤣

Miłego Laski💓
Murawa ja myślę i tak że wszystko było za wcześnie i raczej beta będzie niska. Digitalny test wychodzi negatywny a te normalne pozytywne więc zostaje mi tylko czekać do jutra na pobranie krwi 🙈🙈🙈😢😢

Dziekuje kochana. Rozmawialam wczoraj trochę z mezem i poczekamy do czerwca. Jezeli zniosa ta kwarantanne to maz powiedzial ze damy rade. Nawet pojedziemy na histero autem jak bedzie trzeba. Wezmiemy naszego kolege ze sama dwoch kierowcow zawodowych da rade na taka trase. Maks 5 dni i wracamy. Potem wrocimy na min 3 tyg na transfer. Jak bedzie trzeba to ja zostane w Polsce a maz wroci do uk. Narazie mamy taki plan ale czy wyjdzie zobaczymy [emoji848]
Trzymam kciuki by Wasz plan wypalił;) Musi być dobrze;)

Cześć!
@fredka84, @Waleczna36 spóźnione życzonka urodzinowe[emoji512][emoji512][emoji512][emoji1635][emoji1635][emoji1635]sto lat i spełnienia tego najważniejszego marzenia!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
@Doris30:-) [emoji110][emoji110][emoji110]Za betkę!
@Natsnats ,super, że ruszasz[emoji110][emoji110][emoji110]
@Liliana87, dzięki za pamięć [emoji176]
Wizyta u Paśnika 14.05, ale chyba przełożę na czerwiec, bo nie zdążę z wynikami. Do sierpnia, września chce najpóźniej mieć transfer. Jeszcze tylko histero muszę ogarnąć. I działam!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Oby wszystko szło dobrze, bo mnie się leki przeterminują [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Miłego Laski[emoji176]
No. I to mnie się podoba ;) [emoji173][emoji173][emoji173] Miłego dnia !

Murawa ja myślę i tak że wszystko było za wcześnie i raczej beta będzie niska. Digitalny test wychodzi negatywny a te normalne pozytywne więc zostaje mi tylko czekać do jutra na pobranie krwi [emoji85][emoji85][emoji85][emoji22][emoji22]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] już jutro. Tak jak dziewczyny pisały, tylko beta prawde powie ;) Będzie dobrze ;)

dzieki ;) ale tak chcilm znalezc odpowiedz i zloty srodek ;( Raaaa..waan tez wylkucza genetyka po PGD... moze jestesmy jacys nie kompatybilni czy co? Czego bym nie zbadala to wyniki sa prze super, prze swietne ...
To ze medycyna nie jest w stanie znaleźć odpowiedzi to nie znaczy ze problemu nie ma. Jest coś na rzeczy czasem to my mamy przeczucia a lekarze nie. Ja mam nadzieje, ze ten zarodek „zdrowy” to właśnie ten. Ogółem to my czekamy właśnie na takie zarodki. Przecież potrzeba tylko jednego siłacza :-)

reklama
Kurcze zazdroszczę Ci kochana ze u Ciebie w końcu zaczyna sie cos dziać. Ja mam do Gyni 1600 km w jedna strone. Jedyna u mnie opcja do podejsc bez histero ale raczej lekarz na to nie pozwoli😞
Ja juz zaplacilam w Gamecie za histero 1800 zl ale podejrzewam ze ceny podwyzsza teraz po tym wszystkim 😕
A jest u ciebie cos co by wskazywalao na jakies nieprawidłowosci? Widac cos na USG? Miesiaczki bardziej obfite? o u mnie jest ok i czasami sie zastanawiam czy wogole to robic ale jednak podejde bo po co sobie pozniej w brode pluc ;)

Do góry