reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A dawki masz takie same jak 7 lat temu? Może dowali teraz tak duzo, ze będzie klęska urodzaju buehehe. Mnie tak rozsadzało w pierwszej stymulacji :-) ale to żarcik bo kompletnie nie wiem jak to jest przy niskim AMH. Chociaż życzę Ci duzo pięknych komóreczek :-))
Dziewczyny, czy znacie jakiś przypadek, ze stymulacja zastrzykami nie przynosiła porządanego efektu. Mam 42 lata, AMH 1,58 dwie stymulacje zastrzykami. Niestety po ostatnim razie nawet nie robiliśmy punkcji tak mało pęcherzyków, że lekarz doradził odpuścić cykl. Piszecie o rozsadzaniu nigdy nie miałam takiego efektu. Może mi coś podpowiecie :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Mam do odsprzedania pozostałości po staraniach.
Jeśli któraś jest zainteresowana to zapraszam na priv.
Ginapeptyl Daily 1ml - 4szt
Systen 50 - 8 plastrów
Crinone- 9szt
Divigel 1 mg - 23 saszerki
Exacyl-7 tabletek
Imuran 50 mg - 75 tabletek
Eguoral 50 mg - 27 tabletek
Cześć!

Plastry progesteron owe by mnie interesowały 😜😜😜oczywiście!

Kochana super, tylko u mnie problem ze nie dzialaja samoloty i nie mam jak sie dostac do Polski. Ja potrzebuje leciec na 3 dni tylko na histero. Na transfer pojedziemy autem . Kolejna sprawa to 2 tygodnie kwarantanny. Kuzwa musialabym siedziec ze lekko 2 miesiace w Polsce. A wiesz w Gdyni nie mam nikogo. Daleko do domu. Troche sie boje sama autem do Polski jechać. Za daleko[emoji17] u mnie szybko transferu na pewno nie będzie. Ja to sie wogole boje czy odbędzie się wogole w tym roku[emoji17]
Hej kochana [emoji8] No sytuacja ciulowa z tą histero, współczuję [emoji22]. Też bym się bała sama jechać tyle km i potem jeszcze siedzieć sama w Gdyni, więc nie będę cię na nic namawiać[emoji33]. Ja obstawiam że w czerwcu będzie można normalnie przekraczać granice skoro tak już wszystko otwierają. Więc jest duża szansa że zalapiesz się w lato na histero, trzymam za ciebie kciuki [emoji3590]

Hej kochana [emoji8] No sytuacja ciulowa z tą histero, współczuję [emoji22]. Też bym się bała sama jechać tyle km i potem jeszcze siedzieć sama w Gdyni, więc nie będę cię na nic namawiać[emoji33]. Ja obstawiam że w czerwcu będzie można normalnie przekraczać granice skoro tak już wszystko otwierają. Więc jest duża szansa że zalapiesz się w lato na histero, trzymam za ciebie kciuki [emoji3590]
Dziekuje kochana. Rozmawialam wczoraj trochę z mezem i poczekamy do czerwca. Jezeli zniosa ta kwarantanne to maz powiedzial ze damy rade. Nawet pojedziemy na histero autem jak bedzie trzeba. Wezmiemy naszego kolege ze sama dwoch kierowcow zawodowych da rade na taka trase. Maks 5 dni i wracamy. Potem wrocimy na min 3 tyg na transfer. Jak bedzie trzeba to ja zostane w Polsce a maz wroci do uk. Narazie mamy taki plan ale czy wyjdzie zobaczymy 🤔

Cześć!
@fredka84, @Waleczna36 spóźnione życzonka urodzinowe🎂🎂🎂🥂🥂🥂sto lat i spełnienia tego najważniejszego marzenia!!! ✊✊✊
@Doris30:-) ✊✊✊Za betkę!
@Natsnats ,super, że ruszasz✊✊✊
@Liliana87, dzięki za pamięć 💓
Ja ruszam z tarczycą, ruszam że staraniami.
Wizyta u Paśnika 14.05, ale chyba przełożę na czerwiec, bo nie zdążę z wynikami. Do sierpnia, września chce najpóźniej mieć transfer. Jeszcze tylko histero muszę ogarnąć. I działam!!! 😁😁😁😁Oby wszystko szło dobrze, bo mnie się leki przeterminują 🤣🤣🤣

Miłego Laski💓

Cześć!
@fredka84, @Waleczna36 spóźnione życzonka urodzinowe[emoji512][emoji512][emoji512][emoji1635][emoji1635][emoji1635]sto lat i spełnienia tego najważniejszego marzenia!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
@Doris30:-) [emoji110][emoji110][emoji110]Za betkę!
@Natsnats ,super, że ruszasz[emoji110][emoji110][emoji110]
@Liliana87, dzięki za pamięć [emoji176]
Ja ruszam z tarczycą, ruszam że staraniami.
Wizyta u Paśnika 14.05, ale chyba przełożę na czerwiec, bo nie zdążę z wynikami. Do sierpnia, września chce najpóźniej mieć transfer. Jeszcze tylko histero muszę ogarnąć. I działam!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Oby wszystko szło dobrze, bo mnie się leki przeterminują [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Miłego Laski[emoji176]

Dziękuję [emoji8]
A na jakie wyniki jeszcze czekasz? Jak w pracy?

reklama
Dzień dobry moje kochane dziewuszki. Ja wczoraj byłam w Warszawie w Novum żeby zrobić wymazy przed histero, zobaczymy jak wyjdą i czy podejdę w piątek. Już się nie mogę doczekać ;) ale podróż masakra bo pociąg miałam o 4.30 rano, w Wawie byłam przed 8 rano, o 9 tej już ogarnelam Novum ale pociąg miałam dopiero o 12.30 wiec przeczekalam i w domu byłam dopiero o 18 tej z potwornym bólem głowy 😢 ale już dziś czuje się super, jadę po jakieś krzaki 😋😋 przez te wszystkie obostrzenia bardzo mało pociągów kursuje i dlatego tyle to trwało... chociaż moja podróż to nic w porównaniu co by @Czarna1985 na przykład miala do przejścia albo inni wiec już się sprowadziłam na ziemie i nie narzekam i jestem wdzięczna,ze w ogóle mam możliwość podejścia do tej histero 😳 tylko mnie ta głowa tak cholernie bolała 😜😜 a co do ogródka to ja wszystko pokaże tylko jeszcze jest w trakcie roboty 😜 ta altankę to sami z mężem zrobiliśmy i jestem mega z niej zadowolona :) całusy dziewuszki, miłego dnia 😘😘😘😘😘

Do góry