reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale zbadany jest jeden zarodek, a nie mając nawet kariotypow ani żadnych innych genetycznych badań istnieje opcja, że to tam trzeba szukać przyczyny, bo to że ten jest zdrowy, nie znaczy że tak było w przypadku tych, które się zaimplantowaly, ale nie dały rady.
Choc mając na bank zdrowy zarodek i dobre wyniki, istnieje spora szansa, że ten raz będzie Twój. Nie traciłabym jeszcze nadziei. Tak jak dziewczyny pisza, skoro immunologia jest ok to będziesz mogła podejść do transferu i masz spora szanse na ciaze.
dziekuje❤ tylko musze zrobic jeszcze histero a w klinice sie boja bo zle znosze narkoze ;( @Czarna1985 od dzisiaj oficjalnie dzialaja;) w szpitalu tez mi nie zrobia histero bo coraz wiecej przypadkow korona. w USG wszystko tez pieknie i kurcze jakbym mogla to jutro bym podeszla do transferu... Nie wiem gdzie teraz mam udzerzyc ?

reklama
Dziewczyny, te które miały nie wiele pęcherzy jak zaczynały stymulacje.. Czy Was szybko rozsadzalo jak zaczelyscie się kluc i jakie dawki mialyscie ? Ja wzięłam 4 zastrzyki po 300 i dziś nie mogę funkcjonować :( rozsadza mnie dosłownie a jeszcze co najmniej tydzień przede mną! Muszę pracować a czuje się jak wypluta i mam wyważony brzuch jak w 5 tym miesiącu! Nie wiem czy tak miałam kiedyś, minęło ponad 7 lat od ostatniej stymulacji... Na zwolnienie nie mogę iść..
Ja sie czulam jak bym połknęła piłkę. Moze nie bolala mnie brzuch ale byl taki tkliwy bardzo, nawet spodnie mi przeszkadzaly. Tez zaczynalam od takich dawek, mi potem zmniejszyli, wiec pewnie tobie tez zmniejsza.

dziekuje❤ tylko musze zrobic jeszcze histero a w klinice sie boja bo zle znosze narkoze ;( @Czarna1985 od dzisiaj oficjalnie dzialaja;) w szpitalu tez mi nie zrobia histero bo coraz wiecej przypadkow korona. w USG wszystko tez pieknie i kurcze jakbym mogla to jutro bym podeszla do transferu... Nie wiem gdzie teraz mam udzerzyc ?
Kochana super, tylko u mnie problem ze nie dzialaja samoloty i nie mam jak sie dostac do Polski. Ja potrzebuje leciec na 3 dni tylko na histero. Na transfer pojedziemy autem . Kolejna sprawa to 2 tygodnie kwarantanny. Kuzwa musialabym siedziec ze lekko 2 miesiace w Polsce. A wiesz w Gdyni nie mam nikogo. Daleko do domu. Troche sie boje sama autem do Polski jechać. Za daleko😔 u mnie szybko transferu na pewno nie będzie. Ja to sie wogole boje czy odbędzie się wogole w tym roku😔

Wiesz,że przytulam Cię wirtualnie i modle sie po swojemu za Was;* caly czas ;* Wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje,że pomoc psychologa Ci pomoże. Jeśli robiłaś badania z testdna to od nich czesto przychodzą wyniki szybciej niż piszą czy mówią. Trzymaj się cieplutko ;*
Tak z testdna. To dobrze bo czas mnie goni.
Dziękuję że byłaś i jesteś, bardzo to doceniam 🤗❤️

Kochana super, tylko u mnie problem ze nie dzialaja samoloty i nie mam jak sie dostac do Polski. Ja potrzebuje leciec na 3 dni tylko na histero. Na transfer pojedziemy autem . Kolejna sprawa to 2 tygodnie kwarantanny. Kuzwa musialabym siedziec ze lekko 2 miesiace w Polsce. A wiesz w Gdyni nie mam nikogo. Daleko do domu. Troche sie boje sama autem do Polski jechać. Za daleko😔 u mnie szybko transferu na pewno nie będzie. Ja to sie wogole boje czy odbędzie się wogole w tym roku😔
kurczee szkoda troche traccic czas ze wzgledow mobilno - paskudnych ;) na gdzies zrrobie ta histero niby w gamecie ale ma sobie zalatwic hotel na dobe w Rzgowie - troche to glupie bo do kliniki mam 120 km i godzine jazdy ale zrobie jak chca ;)

Kochana super, tylko u mnie problem ze nie dzialaja samoloty i nie mam jak sie dostac do Polski. Ja potrzebuje leciec na 3 dni tylko na histero. Na transfer pojedziemy autem . Kolejna sprawa to 2 tygodnie kwarantanny. Kuzwa musialabym siedziec ze lekko 2 miesiace w Polsce. A wiesz w Gdyni nie mam nikogo. Daleko do domu. Troche sie boje sama autem do Polski jechać. Za daleko[emoji17] u mnie szybko transferu na pewno nie będzie. Ja to sie wogole boje czy odbędzie się wogole w tym roku[emoji17]
Ryanair podobno uruchamia loty w połowie czerwca. Pytanie czy PL otworzy granice, bo póki co jest podobno jednym z 4 krajów w UE gdzie wirus nie słabnie, więc w czerwcu moze jeszcze być jak teraz...

kurczee szkoda troche traccic czas ze wzgledow mobilno - paskudnych ;) na gdzies zrrobie ta histero niby w gamecie ale ma sobie zalatwic hotel na dobe w Rzgowie - troche to glupie bo do kliniki mam 120 km i godzine jazdy ale zrobie jak chca ;)
Kurcze zazdroszczę Ci kochana ze u Ciebie w końcu zaczyna sie cos dziać. Ja mam do Gyni 1600 km w jedna strone. Jedyna u mnie opcja do podejsc bez histero ale raczej lekarz na to nie pozwoli😞
Ja juz zaplacilam w Gamecie za histero 1800 zl ale podejrzewam ze ceny podwyzsza teraz po tym wszystkim 😕

Ryanair podobno uruchamia loty w połowie czerwca. Pytanie czy PL otworzy granice, bo póki co jest podobno jednym z 4 krajów w UE gdzie wirus nie słabnie, więc w czerwcu moze jeszcze być jak teraz...
No wlasnie co chwile rozne daty sa. Bo ja dzis czytalam ze ryanair dopiero ruszy we wrześniu 😞 kolejny problem to 2 tyg kwarantanny. Kurcze to za długo dla mnie. Ach juz nie mam sily sie denerwować 😕

reklama
Do góry