reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Ups link nie działa no nic wkleję tutaj
Chrabąszcz majowy (Melolontha melolontha) – gatunek chrząszcza z rodziny żukowatych. Bardzo podobny do chrabąszcza kasztanowego. Loty odbywa wieczorami w maju, czerwcu, a czasami na początku lipca, w dzień przebywa na drzewach liściastych.
Chrabąszcz majowy (Melolontha melolontha) – gatunek chrząszcza z rodziny żukowatych. Bardzo podobny do chrabąszcza kasztanowego. Loty odbywa wieczorami w maju, czerwcu, a czasami na początku lipca, w dzień przebywa na drzewach liściastych.
Liliana87
Wszystko bedzie dobrze
Czyli jednak niezgodnie z planem nie zawsze znaczy źle [emoji4]Ja już mialam porobione badania immuno do Paśnika i wyszło coś tam nie teges, ale podobno infekcja zmienia sporo parametrów immuno i myślę ze to, plus ten świeży transfer (pierwszy ever) i właściwy zarodek to moglo być to. Na razie zaczynam się martwić tymi badaniami prenatalnymi, no bo wiadomo, mam 37 lat. Oby było dobrze
Mnie działałUps link nie działa no nic wkleję tutaj
Zobacz załącznik 1096407
Artemida90
Mnie działał [emoji848][emoji848][emoji848]
Swoją droga wpiszcie w goglach nazwę i wejdźcie w grafikę, boziu ten owadzik ma cudne minki [emoji23][emoji23][emoji23]
Artemida90
No i tak na dobranoc bo lecę nynac - jutro trochę krwi upuszczam. Dobranoc dziewczyny
Ruda08
Ja tyyyż, taki maminyO, pożarłabym bigos...
KolorowychNo i tak na dobranoc bo lecę nynac - jutro trochę krwi upuszczam. Dobranoc dziewczyny
Zobacz załącznik 1096413
Aaaanna
Ja jako dziecko lapalam chrząszcze w ręce wieczorami i albo je zbieraliśmy do słoika i grupowo wypuszczalismy albo sama zabawa polegała na lapaniu one jak idą po ręce to na nogach mają takie mini haczyki i nimi zaczepiaja śmieszne uczucie.
Ups link nie działa no nic wkleję tutaj
Zobacz załącznik 1096407
reklama
Breath_less
Czyli jednak niezgodnie z planem nie zawsze znaczy źle [emoji4]Ja już mialam porobione badania immuno do Paśnika i wyszło coś tam nie teges, ale podobno infekcja zmienia sporo parametrów immuno i myślę ze to, plus ten świeży transfer (pierwszy ever) i właściwy zarodek to moglo być to. Na razie zaczynam się martwić tymi badaniami prenatalnymi, no bo wiadomo, mam 37 lat. Oby było dobrze
U mnie wcześniej 4 inseminacje, bo wrogość sluzu i nic więcej nie znaleźli a jeszcze wcześniej stymulację i monitoringi
Infekcja po transferze była dziwna bo rozłożyło mnie kompletnie mimo braku gorączki.
Dzień przed transferem miałam wypadek samochodowy, na szczęście skończyło się na silniakach i obitej głowie... ogólnie wszystko było na nie i na wariackich papierach a jednak się udało [emoji28] później Palaszkowi sie ciepło zrobiło jak podejrzewali u mnie bliźniory mimo podania jednego zarodka ( ciepło z powodu myśli ze mogli pomylić komórki ) oczywiście powiedział mi o swoich gorących myślach jak już to zostało wykluczone a drugie jajko okazało się śluzakiem jedynie.
Nie martw się, mieliście robione kariotypy wcześniej? Ja dzięki temu stresowałam się trochę mniej.
Tetaz stresuje się połówkowymi[emoji33] czy się odbędą i czy wszystko ok...
Tak myślałam ze jeśli kiedyś będzie mi dane to już problem z głowy a okazuje się ze stresujesz się brakiem ciąży a jak jest już to i tak ciagle żyjesz w strachu tylko już innym
Podziel się: