[emoji23]Podejrzewam, że Stont ka[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
Jak żyć [emoji23]Chyba nie mam wyjścia [emoji38]takie braki w edukacji... No dramat...
O kuźwa, od tyłu dziada poznaję (bez żadnych domysłów proszę [emoji41]), ta gadzina mi róże obgryza [emoji49][emoji49][emoji49]. Mam oprysk na to[emoji41]Ups link nie działa no nic wkleję tutaj
Zobacz załącznik 1096407
Chrabąszcz majowy (Melolontha melolontha) – gatunek chrząszcza z rodziny żukowatych. Bardzo podobny do chrabąszcza kasztanowego. Loty odbywa wieczorami w maju, czerwcu, a czasami na początku lipca, w dzień przebywa na drzewach liściastych.
@Liliana87 coś się Bazylia do ciebie odzywała na priv może? Mi nie odpisuje to dałam spokój, nie chcę jej męczyć ale się martwię [emoji848]
Liliana87
Fanka BB :)
Nie. Poprosiła mnie jedynie o prowadzenie kalendarza,ale my nie mamy w domu kompa, jadę tylko na aplikacji w telefonie A ona strasznie ograniczona, nawet nie mogę wejść w link kalendarza, więc odmówiłam. I już nie odpisała. Nie pisze do niej na priv. Myślę,ze nie wchodzi na forum bo musi sobie wszystko jakoś poukładać.. ciężki okres teraz dla nich.@Liliana87 coś się Bazylia do ciebie odzywała na priv może? Mi nie odpisuje to dałam spokój, nie chcę jej męczyć ale się martwię [emoji848]
Ok, rozumiem [emoji8]. Za szybko przeczytałam Twoją odpowiedź i oczy zrobiłam, że napisałaś że Bazylia ograniczona [emoji23][emoji23][emoji23]. Dopiero po chwili doczytałam że to o aplikację chodzi [emoji1751]Nie. Poprosiła mnie jedynie o prowadzenie kalendarza,ale my nie mamy w domu kompa, jadę tylko na aplikacji w telefonie A ona strasznie ograniczona, nawet nie mogę wejść w link kalendarza, więc odmówiłam. I już nie odpisała. Nie pisze do niej na priv. Myślę,ze nie wchodzi na forum bo musi sobie wszystko jakoś poukładać.. ciężki okres teraz dla nich.
Hej dziewczynki
Wszystkim życzę pięknego dnia.
Słonko świeci .
@Elessi Piękne słowa napisałaś bardzo wzruszające na te ciężkie dla nas czasy.
@bazylia128 wracaj tutaj do nas Cukiereczku ty nasz !!!! Wiem że ci ciężko a czas leczy rany. Myślami jestem z Tobą!!
Niestety to invitro to masakra nie jedej dobrej kobiecie włos na głowie zsiwiał.
Obecne czasy też są ciężkie. Uważajcie na siebie dziewczynki . Dla świętego spokoju jak z donku wychodzicie ubierzcie ge rękawiczki i maseczkę.
Mocno rozważam czy podejdę do transferu bo jednak trochę mnie przeraża obecna sytuacja. Mam nadzieję że po wprowadzeniu ograniczeń spadnie ilość zarażonych , bo niestety ludziom się znudziło już siedzenie w domu , poczuli wiosnę i zaczeli masowo wychodzić z domu
Wszystkim życzę pięknego dnia.
Słonko świeci .
@Elessi Piękne słowa napisałaś bardzo wzruszające na te ciężkie dla nas czasy.
@bazylia128 wracaj tutaj do nas Cukiereczku ty nasz !!!! Wiem że ci ciężko a czas leczy rany. Myślami jestem z Tobą!!
Niestety to invitro to masakra nie jedej dobrej kobiecie włos na głowie zsiwiał.
Obecne czasy też są ciężkie. Uważajcie na siebie dziewczynki . Dla świętego spokoju jak z donku wychodzicie ubierzcie ge rękawiczki i maseczkę.
Mocno rozważam czy podejdę do transferu bo jednak trochę mnie przeraża obecna sytuacja. Mam nadzieję że po wprowadzeniu ograniczeń spadnie ilość zarażonych , bo niestety ludziom się znudziło już siedzenie w domu , poczuli wiosnę i zaczeli masowo wychodzić z domu
reklama
Podziel się: