Netiaskitchen
Fanka BB :)
A ja mocno trzymam kciuki za Twojego KropusiaPrzepraszam, że z takim opóźnieniem, ale bardzo wam gratuluję tobie i @Netiaskitchen ❤❤❤bardzo się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mocno trzymam kciuki za Twojego KropusiaPrzepraszam, że z takim opóźnieniem, ale bardzo wam gratuluję tobie i @Netiaskitchen ❤❤❤bardzo się cieszę
Zajebisty zwierz, co to?
O, pożarłabym bigos...O popatrzcie jaka cwana [emoji23]. Dziś pozarlam ostatnią porcję [emoji1786].
Jutro robię bigos do słoików na gorsze czasy [emoji12]
Podejrzewam, że Stont kaZajebisty zwierz, co to?
Nie, chyba nieNo ja chodziłam do klasy przyrodniczej w liceum... Fakt ze to dawno było, ale chyba bym stonkę rozpoznała. Na to liczęPodejrzewam, że Stont ka
Nie, chyba nieNo ja chodziłam do klasy przyrodniczej w liceum... Fakt ze to dawno było, ale chyba bym stonkę rozpoznała. Na to liczę
Podejrzewam, że Stont ka[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kuzwa jesli to nie stonka to czuje sie oszukana, bo bylam przekonana, ze tak [emoji38]Nie, chyba nie[emoji4]No ja chodziłam do klasy przyrodniczej w liceum... Fakt ze to dawno było, ale chyba bym stonkę rozpoznała. Na to liczę [emoji38]
Echhh. @Netiaskitchen.Kuzwa jesli to nie stonka to czuje sie oszukana, bo bylam przekonana, ze tak [emoji38]
Moj stary ehhhhm malzonek po szkole rolniczej mowi ze stonka jak nic [emoji12][emoji23]
Chyba nie mam wyjścia takie braki w edukacji... No dramat...Echhh. @Netiaskitchen.
Weź zadzwoń do tych swoich nauczycieli od przyrody
Kuzwa jesli to nie stonka to czuje sie oszukana, bo bylam przekonana, ze tak [emoji38]
Moj stary ehhhhm malzonek po szkole rolniczej mowi ze stonka jak nic [emoji12][emoji23]