reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój zjadł na noc też ząbek czosnku, bo powiedział że inaczej że mną nie wytrzyma 😂.
Mam nadzieję że tym razem wszystko się uda dbam o siebie, jestem w domku i wsparcie na górze, wsparcie od fajnych babek na forum ❤❤czego można sobie więcej zamarzyć
@Murawa dziękuję 😘😘😘😘
No i super!
Jest pozytywnie.
Czyli relanium działa🤣🤣🤣🤣
A serio całkiem, to oczywiście, że wszystkie Ci tu mocno kibicujemy✊✊✊
Zdawaj relacje na bieżąco 😉

reklama
Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu 🙁 i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....😭 nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły 😔
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie 🤦🏻‍♀️

Echhh😪😪😪
Wszystko przesrane teraz przez tą zarazę 😪
Ja na razie zamknęłam tą część,odłożyłam na półkę, bo bym zwariowała 😪😪😪 Wynajduję inne tematy, doszkalam się, sprawdzam co jeszcze ewentualnie mogłabym zrobić lepiej, by się udało być kiedyś Mamą.
I uda się.
Nam wszystkim✊✊✊✊

Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu [emoji853] i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....[emoji24] nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły [emoji17]
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie [emoji2358]

Tak jak wcześniej pisałam - każdą z nas męczy inna zmora [emoji22][emoji22][emoji22]. Niestety nie mamy zbyt kolorowego życia [emoji17]
Chyba powinnam jakieś ziółka zapalić bo u mnie z nastawieniem jest podobnie jak u ciebie [emoji17]. A piwsko niezbyt lubię [emoji849]
Trzeba zagadać z @Lola83, ona mieszka w tym pięknym kraju [emoji41]
Mam nadzieję że zakup mieszkania dojdzie w końcu do skutku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. A w pokoiku będzie małe bobo [emoji3590]

Cześć Dziewczyny! Po 3 nieudanych podejściach, postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Co prawda, nie mam już refundacji na leki, ale może załapiemy się na dofinansowanie, więc „jedno wejdzie w drugie”. Dla przypomnienia, podczas tych trzech stymulacji miałam tylko jeden transfer. Ostatnie podejscie to 10 pęcherzyków, z czego pobrali 3 komórki, 2 nadawały się do zapłodnienia, ale zarodki odpadły w 2 dobie. Wiem, ze wszystko odwlecze się w czasie, ale to może nawet lepiej (nie, że dobrze, że wirus, ale dobrze, ze się odwlecze). Potrzebuje chyba odpocząć... trzymajcie się! I powodzenia!

Cześć Dziewczyny! Po 3 nieudanych podejściach, postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Co prawda, nie mam już refundacji na leki, ale może załapiemy się na dofinansowanie, więc „jedno wejdzie w drugie”. Dla przypomnienia, podczas tych trzech stymulacji miałam tylko jeden transfer. Ostatnie podejscie to 10 pęcherzyków, z czego pobrali 3 komórki, 2 nadawały się do zapłodnienia, ale zarodki odpadły w 2 dobie. Wiem, ze wszystko odwlecze się w czasie, ale to może nawet lepiej (nie, że dobrze, że wirus, ale dobrze, ze się odwlecze). Potrzebuje chyba odpocząć... trzymajcie się! I powodzenia!
Czekam jeszcze na wynik AMH. Ostatnio oznaczałam w lipcu i było 1.7. Mam nadzieje, ze nie poleciało na łeb na szyje....

Cześć!!!
Super, że wracasz do walki👍👍👍
Kiedyś ktoś tu napisał, że przegrywają tylko Ci co nie walczą😉także ja już tradycyjnie przesyłam kciukasy✊
Przeczekajmy to cholerstwo i bierzmy się do roboty✊
Fajnie, że z tymdofinansowaniem Wam się udało😉

Witaj! Bardzo się ciesze,ze dalej walczycie ! Trzymam kciuki i oczywiście czekamy na informacje jak już ruszcie [emoji110][emoji110][emoji110]

Witaj !
Bardzo się cieszę, że się nie poddajesz i wracacie do walki! Mamy podobne amh (moje sprzed roku to 1,72). Musi się udać ✊✊✊ myśleliście o zmianie lekarza/kliniki ? I super, że się łapiecie na dofinansowanie ✊✊✊✊✊✊ wielkie kciuki! Dużo siły kochana! 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

reklama
Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]
IMG_20200324_115901.jpeg

Załączniki

• IMG_20200324_120248.jpeg
    IMG_20200324_120248.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 58
Do góry