Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu
i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....
nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie