reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój zjadł na noc też ząbek czosnku, bo powiedział że inaczej że mną nie wytrzyma 😂.
Mam nadzieję że tym razem wszystko się uda dbam o siebie, jestem w domku i wsparcie na górze, wsparcie od fajnych babek na forum ❤❤czego można sobie więcej zamarzyć
@Murawa dziękuję 😘😘😘😘
No i super!
Jest pozytywnie.
Czyli relanium działa🤣🤣🤣🤣
A serio całkiem, to oczywiście, że wszystkie Ci tu mocno kibicujemy✊✊✊
Zdawaj relacje na bieżąco 😉

reklama
Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu 🙁 i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....😭 nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły 😔
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie 🤦🏻‍♀️

Echhh😪😪😪
Wszystko przesrane teraz przez tą zarazę 😪
Ja na razie zamknęłam tą część,odłożyłam na półkę, bo bym zwariowała 😪😪😪 Wynajduję inne tematy, doszkalam się, sprawdzam co jeszcze ewentualnie mogłabym zrobić lepiej, by się udało być kiedyś Mamą.
I uda się.
Nam wszystkim✊✊✊✊

Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu [emoji853] i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....[emoji24] nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły [emoji17]
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie [emoji2358]

Tak jak wcześniej pisałam - każdą z nas męczy inna zmora [emoji22][emoji22][emoji22]. Niestety nie mamy zbyt kolorowego życia [emoji17]
Chyba powinnam jakieś ziółka zapalić bo u mnie z nastawieniem jest podobnie jak u ciebie [emoji17]. A piwsko niezbyt lubię [emoji849]
Trzeba zagadać z @Lola83, ona mieszka w tym pięknym kraju [emoji41]
Mam nadzieję że zakup mieszkania dojdzie w końcu do skutku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. A w pokoiku będzie małe bobo [emoji3590]

Cześć Dziewczyny! Po 3 nieudanych podejściach, postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Co prawda, nie mam już refundacji na leki, ale może załapiemy się na dofinansowanie, więc „jedno wejdzie w drugie”. Dla przypomnienia, podczas tych trzech stymulacji miałam tylko jeden transfer. Ostatnie podejscie to 10 pęcherzyków, z czego pobrali 3 komórki, 2 nadawały się do zapłodnienia, ale zarodki odpadły w 2 dobie. Wiem, ze wszystko odwlecze się w czasie, ale to może nawet lepiej (nie, że dobrze, że wirus, ale dobrze, ze się odwlecze). Potrzebuje chyba odpocząć... trzymajcie się! I powodzenia!

Cześć Dziewczyny! Po 3 nieudanych podejściach, postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Co prawda, nie mam już refundacji na leki, ale może załapiemy się na dofinansowanie, więc „jedno wejdzie w drugie”. Dla przypomnienia, podczas tych trzech stymulacji miałam tylko jeden transfer. Ostatnie podejscie to 10 pęcherzyków, z czego pobrali 3 komórki, 2 nadawały się do zapłodnienia, ale zarodki odpadły w 2 dobie. Wiem, ze wszystko odwlecze się w czasie, ale to może nawet lepiej (nie, że dobrze, że wirus, ale dobrze, ze się odwlecze). Potrzebuje chyba odpocząć... trzymajcie się! I powodzenia!
Czekam jeszcze na wynik AMH. Ostatnio oznaczałam w lipcu i było 1.7. Mam nadzieje, ze nie poleciało na łeb na szyje....

Cześć!!!
Super, że wracasz do walki👍👍👍
Kiedyś ktoś tu napisał, że przegrywają tylko Ci co nie walczą😉także ja już tradycyjnie przesyłam kciukasy✊
Przeczekajmy to cholerstwo i bierzmy się do roboty✊
Fajnie, że z tymdofinansowaniem Wam się udało😉

Witaj! Bardzo się ciesze,ze dalej walczycie ! Trzymam kciuki i oczywiście czekamy na informacje jak już ruszcie [emoji110][emoji110][emoji110]

Witaj !
Bardzo się cieszę, że się nie poddajesz i wracacie do walki! Mamy podobne amh (moje sprzed roku to 1,72). Musi się udać ✊✊✊ myśleliście o zmianie lekarza/kliniki ? I super, że się łapiecie na dofinansowanie ✊✊✊✊✊✊ wielkie kciuki! Dużo siły kochana! 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

reklama
Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]
IMG_20200324_115901.jpeg

Załączniki

• IMG_20200324_120248.jpeg
    IMG_20200324_120248.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 62
Do góry