reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny proszę dajcie już spokój . Wiem , ze nie na wszystko można przymknąć oko i są granice .. każda ma swoje własne . Ale przypomnijcie sobie proszę jak ta dziewczyna wspierala każda z nas !!! Przypomnijcie sobie proszę piękne wpisy w kalendarzu jakie robiła , ktore podnosiły na duchu ... ja nie wiem jak ja bym się zachowała na jej miejscu ... noże tez bym syczała na wszystko wokół i szukała ujścia emocjom, z którymi sobie pewnie nie radzi . Proszę Was ,o ile możecie weźcie poprawkę na to wszystko ...: 🙏🏼Peace & love babeczki ✌🏼♥️

Czyli tak jak liczyłam ;) jest w normie ? Jest 👍🏼 Teraz trzeba czekać ba usg ;)
😘😘😘 Dziękuję kochana, bardzo...
Zrobiłam pierwsze i ostatnie badanie, wprowadziłam do kalkulatora i tak jak piszesz pokazało " w normie" ... Zrobię jutro bete i zobaczymy.

Załączniki

• Screenshot_20200324_111059_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200324_111059_com.android.chrome.jpg
    154,7 KB · Wyświetleń: 63
@Wiórka ,jak tam pierwszy dzień po transferze?
@Tasza o której masz to usg?
Oooo dziękuję że pytasz 😘. Ogólnie ok, tylko coś mnie jakiś katar bierze, więc pije herbatę z cytryna i jem Czosnek 😂 zapachy u nas super są 😁. I taka jestem bleeeee jakąś a potym relanium spać mi się chce a tu pracować zdalnie trzeba ☹️

@Murawa a jak ty się miewasz?

Dziewczyny proszę dajcie już spokój . Wiem , ze nie na wszystko można przymknąć oko i są granice .. każda ma swoje własne . Ale przypomnijcie sobie proszę jak ta dziewczyna wspierala każda z nas !!! Przypomnijcie sobie proszę piękne wpisy w kalendarzu jakie robiła , ktore podnosiły na duchu ... ja nie wiem jak ja bym się zachowała na jej miejscu ... noże tez bym syczała na wszystko wokół i szukała ujścia emocjom, z którymi sobie pewnie nie radzi . Proszę Was ,o ile możecie weźcie poprawkę na to wszystko ...: 🙏🏼Peace & love babeczki ✌🏼
Zgadzam się w 100% z tym,by już dać spokój jednemu tematowi-ja z chęcią bym go zamknęła...
i w spokoju czekała na przykład na zdjęcie z usg @Tasza ,czy relację @Wiórka ,jak tam Jej z bąbelkiem pierwszego dnia 😊
Dostała dużo wsparcia,i każda z Was pięknie Jej się odwdzięczyła za kalendarz,wsparcie jakie otrzymywała🥰

Oooo dziękuję że pytasz 😘. Ogólnie ok, tylko coś mnie jakiś katar bierze, więc pije herbatę z cytryna i jem Czosnek 😂 zapachy u nas super są 😁. I taka jestem bleeeee jakąś a potym relanium spać mi się chce a tu pracować zdalnie trzeba ☹

@Murawa a jak ty się miewasz?
Ooooo relaniuuuummmmm😁😁😁😁
Moje ulubione niebieskie tableteczki😂😂😂
Mówią ,że katarek lekki wskazany-chyba ostatnio @Netiaskitchen miała ,a teraz w brzusiu Fasolinka fika🥰🥰🥰🥰 Kuruj się-domowe sposoby są dobre☺

Dziękuję.radzę sobie.u mnie z gardłem lepiej .Za to Mąż chyrla tak,że wyniosłam się dzisiaj z sypialni do salonu ,by morderstwa nie popełnić🤪🤪🤪

mysle ze nawet czas nie bedzie w stanie złagodzic moja rozpacz. Nie jestem w stanie pogodzic sie z mysla ze bede bezdzietna... A statystycznie niestety tak to wyglada ;( Tym bardziej trudno mi pogodzic sie z faktem ze czynnik ludzki mial taki wplyw na moje zycie...Ja ze swojej strony dalam wszystkie mozliwe moce
Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu 🙁 i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....😭 nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły 😔
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie 🤦🏻‍♀️

reklama
Ooooo relaniuuuummmmm😁😁😁😁
Moje ulubione niebieskie tableteczki😂😂😂
Mówią ,że katarek lekki wskazany-chyba ostatnio @Netiaskitchen miała ,a teraz w brzusiu Fasolinka fika🥰🥰🥰🥰 Kuruj się-domowe sposoby są dobre☺

Dziękuję.radzę sobie.u mnie z gardłem lepiej .Za to Mąż chyrla tak,że wyniosłam się dzisiaj z sypialni do salonu ,by morderstwa nie popełnić🤪🤪🤪
Mój zjadł na noc też ząbek czosnku, bo powiedział że inaczej że mną nie wytrzyma 😂.
Mam nadzieję że tym razem wszystko się uda dbam o siebie, jestem w domku i wsparcie na górze, wsparcie od fajnych babek na forum ❤️❤️czego można sobie więcej zamarzyć
@Murawa dziękuję 😘😘😘😘

Do góry