reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witaj !
Bardzo się cieszę, że się nie poddajesz i wracacie do walki! Mamy podobne amh (moje sprzed roku to 1,72). Musi się udać ✊✊✊ myśleliście o zmianie lekarza/kliniki ? I super, że się łapiecie na dofinansowanie ✊✊✊✊✊✊ wielkie kciuki! Dużo siły kochana! 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Zapisałam się na konsultację do innej Kliniki. Zobaczymy co powiedzą. Dodatkowo powiedziałam swojemu doktorowi, żeby skonsultował się również z kimś w klinice, w której się aktualnie leczymy. Będę dawała znać :)

reklama
Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1096022

Gratulacje Mamuśka! ❤️❤️❤️ Rośnijcie zdrowo! Spokojnej ciąży i dużo radości ❤️❤️❤️❤️❤️

Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1096022
Ale cuuuda😍😍😍💓💓💓
Gratulacje.!Piekny widok😘

Zapisałam się na konsultację do innej Kliniki. Zobaczymy co powiedzą. Dodatkowo powiedziałam swojemu doktorowi, żeby skonsultował się również z kimś w klinice, w której się aktualnie leczymy. Będę dawała znać :)

Koniecznie! Czekamy na wszystkie informacje z niecierpliwością i trzymamy ogromne kciuki, żeby ten rok był również dla Was szczęśliwy✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Ostatnia edycja:
Jakie piękne fasoleczki [emoji173][emoji173][emoji173] tyle wygrać!!! Rosnijcie zdrowo [emoji173][emoji173][emoji173][emoji4][emoji7] jak się czujesz? Masz jakieś objawy? Dolegliwości??

Zaproponowali mi darmowy transfer i przebadanie zarodka... Efekt jest taki ze wczoraj do mnie zadzwonili z wiadomoscia ze zostala jednak tylko 1 blastocysta - dalej uwazacie ze mam powod do radosci? Nie moge tam pojechac nawet sie zbadac a o transferzee na najblizsze 3 miesiace moge zapomniec... @Waleczna36 twoje przyrosty bety byly niestety wysoko ponizej normy... To ze ona teraz tak skoczyla nie swiadczy jeszcze o pozytwnym zakonczeniu. staraj sie myslec pozytwynie bo jednak mialas podane dwa zarodki ale w dalszym ciagu musisz miec z tylu glowy rozne historie ;)
Ale ze oni znowu zmienili wersję? Przecież o tych dwóch zamrożonych mowili kilka dni temu, chyba w sobotę czy niedzielę. Zupelnie nie rozumiem tego co tam się wyprawia... I strasznie Ci współczuję. To jakiś horror...
Dobrego wyjscia nie ma. Ja bym brała kropka czyli ten darmowy transfer i nie wróciła. Na pewno nie zaufalabym im, zeby pozwolić na badanie zarodka. Za bardzo bym się o niego bała.

Ostatnia edycja:
Piękny widok! Zdrówka dla was

mysle ze nawet czas nie bedzie w stanie złagodzic moja rozpacz. Nie jestem w stanie pogodzic sie z mysla ze bede bezdzietna... A statystycznie niestety tak to wyglada ;( Tym bardziej trudno mi pogodzic sie z faktem ze czynnik ludzki mial taki wplyw na moje zycie...Ja ze swojej strony dalam wszystkie mozliwe moce
Będziesz mieć dziecko ,tylko nie załamuj się jeszcze. I nie poddawaj!!!
Masz zarodek. I macie kasę na kolejne podejście. Najgorsze co mozesz zrobić to się poddać!!! Laska, masz 36 lat. Dacie radę jeszcze na spokojnie to ogarnąć 😘

reklama
Do góry