Zapisałam się na konsultację do innej Kliniki. Zobaczymy co powiedzą. Dodatkowo powiedziałam swojemu doktorowi, żeby skonsultował się również z kimś w klinice, w której się aktualnie leczymy. Będę dawała znaćWitaj !
Bardzo się cieszę, że się nie poddajesz i wracacie do walki! Mamy podobne amh (moje sprzed roku to 1,72). Musi się udać myśleliście o zmianie lekarza/kliniki ? I super, że się łapiecie na dofinansowanie wielkie kciuki! Dużo siły kochana!
reklama
Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1096022
Gratulacje Mamuśka! Rośnijcie zdrowo! Spokojnej ciąży i dużo radości
Ale cuuudaCześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1096022
Gratulacje.!Piekny widok
Zapisałam się na konsultację do innej Kliniki. Zobaczymy co powiedzą. Dodatkowo powiedziałam swojemu doktorowi, żeby skonsultował się również z kimś w klinice, w której się aktualnie leczymy. Będę dawała znać
Koniecznie! Czekamy na wszystkie informacje z niecierpliwością i trzymamy ogromne kciuki, żeby ten rok był również dla Was szczęśliwy
Ostatnia edycja:
Liliana87
Fanka BB :)
Jakie piękne fasoleczki [emoji173][emoji173][emoji173] tyle wygrać!!! Rosnijcie zdrowo [emoji173][emoji173][emoji173][emoji4][emoji7] jak się czujesz? Masz jakieś objawy? Dolegliwości??Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1096022
Netiaskitchen
Ale ze oni znowu zmienili wersję? Przecież o tych dwóch zamrożonych mowili kilka dni temu, chyba w sobotę czy niedzielę. Zupelnie nie rozumiem tego co tam się wyprawia... I strasznie Ci współczuję. To jakiś horror...Zaproponowali mi darmowy transfer i przebadanie zarodka... Efekt jest taki ze wczoraj do mnie zadzwonili z wiadomoscia ze zostala jednak tylko 1 blastocysta - dalej uwazacie ze mam powod do radosci? Nie moge tam pojechac nawet sie zbadac a o transferzee na najblizsze 3 miesiace moge zapomniec... @Waleczna36 twoje przyrosty bety byly niestety wysoko ponizej normy... To ze ona teraz tak skoczyla nie swiadczy jeszcze o pozytwnym zakonczeniu. staraj sie myslec pozytwynie bo jednak mialas podane dwa zarodki ale w dalszym ciagu musisz miec z tylu glowy rozne historie
Dobrego wyjscia nie ma. Ja bym brała kropka czyli ten darmowy transfer i nie wróciła. Na pewno nie zaufalabym im, zeby pozwolić na badanie zarodka. Za bardzo bym się o niego bała.
Ostatnia edycja:
agulla84
Piękny widok! Zdrówka dla was
Cześć dziewczynki. Trochę was podczytuje ale nie udzielam się bo moja przygoda z in vitro trwała krótko. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które walczą. Byłam dziś na usg i moje fasoleczki mają się dobrze. Mamy dziś 8t4d serduszka biją [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1096022
Netiaskitchen
Będziesz mieć dziecko ,tylko nie załamuj się jeszcze. I nie poddawaj!!!mysle ze nawet czas nie bedzie w stanie złagodzic moja rozpacz. Nie jestem w stanie pogodzic sie z mysla ze bede bezdzietna... A statystycznie niestety tak to wyglada ;( Tym bardziej trudno mi pogodzic sie z faktem ze czynnik ludzki mial taki wplyw na moje zycie...Ja ze swojej strony dalam wszystkie mozliwe moce
Masz zarodek. I macie kasę na kolejne podejście. Najgorsze co mozesz zrobić to się poddać!!! Laska, masz 36 lat. Dacie radę jeszcze na spokojnie to ogarnąć
Oczywiście na pewno będę super że jesteście. Kurde znowu się rozklejam ostatnio tak mam leki działająNo i super!
Jest pozytywnie.
Czyli relanium działa
A serio całkiem, to oczywiście, że wszystkie Ci tu mocno kibicujemy
Zdawaj relacje na bieżąco
reklama
@Liliana87 wybacz, jak coś pokręiłam, ale jak Twój tata?
Podziel się: