klaudiaanita
Fanka BB :)
Kochana ja Tobie życzę z całego serca aby ten jeden jedyny był tym szczęśliwym i uda się!!!musisz w to wierzyć!tak jak w moim przypadkuZaproponowali mi darmowy transfer i przebadanie zarodka... Efekt jest taki ze wczoraj do mnie zadzwonili z wiadomoscia ze zostala jednak tylko 1 blastocysta - dalej uwazacie ze mam powod do radosci? Nie moge tam pojechac nawet sie zbadac a o transferzee na najblizsze 3 miesiace moge zapomniec... @Waleczna36 twoje przyrosty bety byly niestety wysoko ponizej normy... To ze ona teraz tak skoczyla nie swiadczy jeszcze o pozytwnym zakonczeniu. staraj sie myslec pozytwynie bo jednak mialas podane dwa zarodki ale w dalszym ciagu musisz miec z tylu glowy rozne historie
U mnie w Gamecie też pobrali 16 pęcherzyków
10 zostało zapłodnionych
6 po kilku dniach było niby super
A później telefon za kilka dni że został tylko jeden i został zamrożony..
Lekarz w szoku że przy naszych wynikach tylko jeden bo był pewien że u nas będzie ich dużo bo komórki piękne i nasienie też
No ale cóż nie dochodziłam..
Codziennie się zamartwiałam..
Mojemu eM o tym że został tylko jeden powiedziałam tydzień po tym jak się dowiedziałam..
Nie umiałam przekazać tej informacji
Czułam że to wszystko przeze mnie że to ze mną jest coś nie tak i nie dane mi jest mieć dzieci
Albo że jak się nie uda to się rozstaniemy bo po co ma być z taka która mu dziecka nie da..może lepiej odejdę..
Ale mój eM cały czas mówił uda się uda się uda się!!!
Kazał mi myśleć tylko pozytywnie że to przyciąganie
Noi udało się ♥
Jak się dowiedział to powiedział: „Ja wiedziałem że się uda „
Teraz tylko się modlę by ciąża była zdrowa i zakończyła się szczęśliwie
Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę miłego dnia
In Vitro to ciężka przeprawa..