reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi pani doktor policzyła tak jak mi pokazała aplikacja [emoji6] a wiedziała kiedy dokładnie transfer był [emoji3526] myślę, że i tak to są różnice kilka dni więc nie ma szczególnie różnicy [emoji3526] mi dała skierowanie na badania jakie się robi do 10tyg. I następna wizytę ustaliła w 10tym tygodniu liczonym wg ostatniej miesiączki. Może zależy od lekarza? Zresztą dla mnie najważniejsze, że maleństwo zdrowo rośnie [emoji3590]

@Waleczna36 ktoś Ci musi do pionu stawiać żebyś Kropka nie zamęczyła ponurymi myślami [emoji2957]

@Wiórka super, że transfer byl bezproblemowy [emoji3590] ja robiłam betę 10dpt ale miałam 1,5dniowego świeżaczka [emoji3526]

I @Karmelove92 mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za kropki i transfer!
A czemu w sumie miałaś transferowany tak młody zarodek?

reklama
Hej dziewczyny mam takie pytanko po transferze zastrzyki z heparyny bralyscie raz dziennie czy 2 bo lekarz wpisał mi 2 opakowania i nie do końca wiem po co

Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek [emoji847]na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374] Sorki, ze tak nie w temacie [emoji6]
Super

A czemu w sumie miałaś transferowany tak młody zarodek?

Bo klinika do której jeżdżę nie pracuje w niedzielę, a że punkcje miałam w czwartek o 8 i ok 13tej miałam telefon, że tylko 3 komórki nadają się do zapłodnienia. I w piątek coś po 8 rano dzwoniła pani emgriolog, że jedna komórka się nie zapłodniła, jedna coś słabo więc nie chcą czekać do poniedziałku i zaprasza na transfer na sobotę rano (transfer był o 9) i przed transferem się dowiedziałam, że ten jeden się jednak zapłodnił ale bardzo wolno się dzieli więc zostawia go do 7dmej doby (i nie dał rady) a ten drugi się bujnał ładnie i go zostawią do blastki (i zamrozili w piątej dobie).

Hej dziewczyny bardzo dawno mnie juz tu nie było bo zycie toczyło sie u mnie pełna para ale od kilku dni siedzę w domu W koncu znalazłam czas zeby wysprzątać cały dom i przygotować sie na poród i zajrzeć do was kochane i życzyć wam w tych ciężkich czasach samych radosnych nowin :-) wiecie we wszystkim musi byc równowaga wiec skoro na świecie teraz tyle nieszczęścia i śmierci to wierze ze dla równowagi pojawi sie tez teraz duzo radości w postaci nowego pokolenia i to wy bedziecie nim obdarzone ❤️

reklama
Hej dziewczyny bardzo dawno mnie juz tu nie było bo zycie toczyło sie u mnie pełna para ale od kilku dni siedzę w domu W koncu znalazłam czas zeby wysprzątać cały dom i przygotować sie na poród i zajrzeć do was kochane i życzyć wam w tych ciężkich czasach samych radosnych nowin :-) wiecie we wszystkim musi byc równowaga wiec skoro na świecie teraz tyle nieszczęścia i śmierci to wierze ze dla równowagi pojawi sie tez teraz duzo radości w postaci nowego pokolenia i to wy bedziecie nim obdarzone ❤
Kochana, powodzenia!!! ❤️Tyle optymizmu i spokoju bije z Twojego posta, że chętnie zaczerpnę tej energii😘Tobie życzę łatwego porodu i najpiękniejszego spotkania, które wkrótce przed Tobą 😘😘😘Trzymaj się dzielnie!!! 😘

Do góry